35gg_ Kızlar çok kararsızım lütfen yardımcı olun kullanışlı bir araba bakıyoruz ama çok kararsızım ve tecrübesizim. Hangi bebek arabası daha kullanışlı olur. Travel sistem pusetli takılan araçlar nasıl sizce. Yada normal bebek arabası mı alsam puset siz
Meriwa 35gg_ canm doğumun ne zaman bide traveller 15 kilo mağazadan görmeden alma kabin tipi almak daha mantıklı
Domatesimm 35gg_ travel kesinlikle almayın derim ben çok pişman oldum. Çok büyük kullanışsız. Verdiğim paraya yazık oldu. Hattta internette satıp ufak bi şey almayı bile düşünüyorum.
Hadibakalim Ben kraft cockpit veya pierre cardin yehoo alicam..ikiside kabin boy kendim cok rahat indirip kaldirabiliyorum 6-7 kg civarinda tavsiye ederim
M-E-D Travel öneren pek fazla yok sadece görüntüsü muhteşem. Hic kendinize yük etmeyin normal bi bebek arabasi tercih edin hem uzun sure kullanabilirsiniz hemde kendinize eziyet etmemiş olursunuz.
Meriwa 35gg_ ekimdeyse soğuklar başlıycak bebek arabasına koyup götüreceğiniz bi yer olmuycak nisan da 6 aylık olucak kabin tipi alman daha mantıklı açıkcası pusete trevele boşuna para vericeksin yoksa
MehZey 35gg_ fiyatı da yüksek bizim bütçemize de uymuyor dogrusu annem alacak ama ona yük olmak ta istemem yeni kız istedi 500 liralık bi bebek arabası da ihtiyacımı görür Yine de sizin seçiminiz benim fikrim bu 🤗
Momtobe54 35gg_ Kraft back çift yönlü bebek arabasına bakabilirsin doğumdan itibaren kullanılabiliyor 🙂
Mcz-01 Kzlar hem çift yönlü,hem ağır olmayan,hem yeni doğan uyumlu hemde sürüşü güzel olan arabalardan ne önerirsiniz?
M-E-D Mcz-01 chicco ohlala kesinlikle öneririm. Sadece çift yön seçeneği yok ama çok çok hafif yaklaşık 4 kilo kadar ve çok rahat kullanılıyor ayrıca dayaniklida çift yön problem olmazsa almadan önce bi araştırın derim
Mcz-01 M-E-D evet onun icin cok güzel diyorlar zaten çift yönlü olsa gözüm kapalı alcamda ne bılım ılk baslarda cift yön cok iyi diyorlar bebeği görmek acısından.. bende bilmiyorum bakalm hayırlısı umarm bulurum☺️ Teşekkr ederm😇