RukiyeFatihErdoan Detaylı ultrason fiyatı yapabilecegm uygun bildiğiniz özel varmı esenler bayrampaşa civarı?
Deletedmom388 RukiyeFatihErdoan Canım geçen senenin sonunda esenler medipolde 200 tl vermiştim şimdi fiyatı nasıl bilmiyorum hastaneleri arayıp ücret bilgisi alabiĺirsin yardımcı olurlar sana.
RukiyeFatihErdoan Deletedmom388 fiyat bilgisi vermiyolarmş işte :/ arıyorm bütün özelleri veremyorz diyor
Mhtpctn RukiyeFatihErdoan nasıl vermıyolar yaa ben kocaelide butun hastanelerı aradım hepsı söylüyor fıyat cogu yer 500 dedi ben ozel bı klınık buldum 250 ye bugun yaptırdım 500 550 cok yuksek bı fıyatlar yanı. Ve normal ultrasondan da hıc bı farkı yok yazık gunah mılletı somuruyolar resmen
Deletedmom388 RukiyeFatihErdoan Vermeleri lazım aslında ben hamilelik sürecimde Esenler medipolu arayarak telefon üzerinden öğrenmiştim fiyatları. Farklı kişiler olarak arayın bazıları gıcık yapmak için oyalıyor.
Esma98 RukiyeFatihErdoan esenler medipolde 500 tl ve ayrica önce kadın doğuma muayene olmak zorundasınız o da 90 tl. Yani 590 lira veriyorsunuz. Ben avicenna da 470 tl ye yaptırdım doktor uzmandı ve çok ilgiliydi bebeğimin yüzünün resimlerini cd ye atıp verdi 10’dan fazla poz olarak
RukiyeFatihErdoan Mhtpctn vermiyolar bende anlamadm prosüdür gereği olmyomş gelip çgrenmek gerekyomş küçük kızım var bide gidemyorm bakalm napcaz
RukiyeFatihErdoan Esma98 üstteki arkadasta 200 demiş bukadar fark olması hiç normal değil nekdar cok arttırmşlar
RukiyeFatihErdoan Meltem3421 cok artmş fiyatları . Özel güney hastanesnde olan olsa sorcam da yok galiba
Meltem3421 RukiyeFatihErdoan orda da 420 tl canım doktora muayene olman gerekiyor önce onun içinde ücret alıyorlar yani toplamda 420 tl ye geliyor
Meltem3421 RukiyeFatihErdoan istersen biryer önerebilirim sana sultangazide medigold diye bir hastane çok büyük bir hastane değil ama detaylı ilgilenmişti yengemle bebeğin resimlerini renkli bir şekilde veriyor cd veriyor 200 tl
Meltem3421 RukiyeFatihErdoan muayene olma zorunluluğu yok yani sadece istersen muayene oluyorsun muayene ücretini bilmiyorum internetten numarayı alıp arayabilirsn istersen canım