Zeyyaleyyy Kızlar devlet hastanesinde detaylı yaptıran var mı?Nasıl net gözüküyor mu bebek uzun süre bakıyorlar mı 😂
RabiaMG Zeyyaleyyy ben yaptirdim 10 dk falan surdu doktor sadece kendisi bakti elime rapor verdi o kadar foto falanda vermedi. Ama suan virusden dolayi bu kadar kisa tuttu sanirim gecen sene kuzenimin esinide almislar iceri esi doktorla beraber izlemis ve 20 dk falan surmus.
Mhtpctn Zeyyaleyyy bugun yaptırdım cnm hıc bısey gormedım 😂 hemde özele gittim bebegın yuzunu felan hıc bırını goremedım sırf organlarına baktı doktor o kdr resımlerde bıle ıc organları var herlde o kadar anlamadım yanı raporu elıme verdıler tamam 😂 neysekı cok sukur bı sorun çıkmadı şükür rabbıme yuzunu gormesek de olur 🙈
Ozlem0707 Zeyyaleyyy bnde devlette yaptırdım yarım saat falan surdu benım ama renklı degıl cnm sıyah beyaz ben merak ettıgım ıcın ozelde renklı detaylı ulktrosyon yapttrdım
Mhtpctn RabiaMG bende bugun yaptırdım özelde ama resım vermedı bana da 15 dkka felan surdu sırf organlarına baktı bende resım beklıyodum ama yok malesef 🤷♀️
Zeyyaleyyy Mhtpctn Aa bende diyorum devlette kesin vermezler bari görebilsem hiç yoktan yüzünü diye,özelde bile birşey göremiyorsan demek Devlette hiç beklemeyim 😂
Emineerd Ben özelde yaptırdım 45 dk sürdü çok memnun kaldık raporun yanında hem cd verdi hem renkli fotograf verdi
hafsahamza 20-25 dakika sürmüştü canım hatta sırtı dönüktü kalbini göremedi bayağı uğraştı görmeden bırakmam dedi dr yürüttü tatlı birşeyler ye gel dedi öyle sonunda gördü bayağı ilgilendi yani göremeseydi mesai saatine kadar bekleticekti nerdeyse😂
Bahriye06 Zeyyaleyyy ben yaptırdım hiç abartmıyorum 2 dakika anca sürmüştür 😅 ben kalkmadan başka hasta geldi o yatmaya hazırlandı 😂