Suprenses Ben kavun aşeriyorum.. 9+5 günlüğüz 🤩 cinsiyet tahmini bakıyoruz.. sizin de kavun aşerdiğiniz oldu mu ? Olduysa bebişinizin cinsiyeti ne oldu ?💕
Minikannesi00 Suprenses canım ilk başlardaki aşermeyle sondakiler hiç bir olmuyo ya , ben başlarda hep ekşi aşeriyodum tuzlu falan . Sonlarda tuzlı hiçbişeyi canım istemiyodu ,kavun aşerdim karpuz aşerdim ,yeşil erik falan ,ama sonlarda işte :) bebeğimde erkek
Yasemin00 Suprenses ilk karpuz du sonra limon erik bol bol ve çilek yani belli bir nedeni yok yani cinsiyetle asermenin benim fikrimce gerçi.kızım oldu benim ama ekşiyi çok yedigim,denmi.bilmemde tatlı yiyenlerinde kızı oluyor bence bunlar hurafe seyler 🤭
nil_sugra Suprenses kavun, karpuz, erik, ayva, acı (asla acı yiyemem bu arada) et..! 2 gebeliğimin başından beri hep bunlara aşerdim ve 2.ye oğlum oluyor inşallah ❤️ şimdilerde ise kar yemek istiyorum 😵😵
Gzmsydr Suprenses 32 haftadayım hala bişey aseremedim ya :D ilk başlarda tatlıdan nefret ettim ekside canım bişe istemedi bulantıdan dolayı ama ne zaman bulantılar bitti o zaman tatlıya olan aşkım başladı erkek olcak benim bilemiyorum alakası var mı :)
Suprenses Minikannesi00 maşallah .. Rabbim herkese sağlıklı bebişler nasip etsin .. ilk gebeliğim benim 🙈 insan merak ediyor 😂 sağlıklı olması en önemlisi tabi 🥰😘
Minikannesi00 Suprenses haklısın merak etmekte , benmde ilk gebeliğim canım pek neyin ne olduğumu anlamadan geçti :)
Minikannesi00 Yasemin00 valla canım ben tatlıya bi düştüm ki görmen lazımdı 🤭 dün mesela eşimin kardeşinin doğumgünü vardı pastayı kestiler ilk tabağı aldım sessizce bi köşede yedim durdum ,çocuğun doğum gününü kutlamayı bile unutmuşum kötü hissettim aç gibi 😂
bugraninannesi Suprenses bende karbus olmuştu kavunu bilemiyorum karbuzda erkek oluyor galiba bende erkek oldu 😇 😄
Suprenses bugraninannesi 😅😅 hadi ya 😅 cinsiyeti öğrenirsem paylaşırım sizinle kavunda ne oluyormuş diye 🥰