macitselma Blackkcat merhaba merak ettim sizi nasilsiniz kanama vardi hastaneye gitmistijiz ne oldu iyimiisinjz
Blackkcat macitselma yatıyorum canım hala doğumhaneden insirdiler takip edilecekmişim şu an kanamam bitti pıhtım varmış,haftasonu buradayım inşallah aksilik olmazsa 37 ulaştırmaya çalışacaklar aksilik olmazsa,teşekkür ederim💜
gldnn Simays benimde erken dogum. riskim var haftaya tekrar hastaneye gidecem. bebegin suyu azalmis dedi doktor ama. bilmiyorum baska doktora gidiyorum bebegin suyu iyi diyor kime inanacagimi bende sasirdim psikolojim iyice bozuldu
Simays Simays kontrol gittinizmi merak ettimm bnde gittim 1,850 gram olmus bi iki hafta daha devam böyle dedi
Busrata33 Simays 27+4üm 1kilo 100gram bebeğim kilosu gelişimi cok iyi demşti dr.ama en baştan beri erken doğum riskin var diyor herkes bebegin aşagıda diyor ne zaman doğar ne olur bilmiyorum
AtesAlininAnnesi Simays benimde riskim var ve doğurdum 28 haftalık 1120 gram bugün 18.gunumuz kuvezde ve şuan 1340 gram herhangi bi sorunu yok sadece kilonun artmasını bekliyoruz 🙏bı kaç haftaya çıkicak oğlum 😍 stres yapma hiç kuzum