Dtanne Kızlar merhaba, ıslak ve kuru ,çok pahalı modellere kıyasla uygun fiyatlı robot süpürge arıyorum kullanan,tavsiye edebilecek olan var mı?
Mucizemmbenim Dtanne xiaomi vacumm mop işini görür cnm ben aldım cok memnunum 2700tl şu anda ben 3700e almıstım şimdi indirme gırmıs A101 bıle satyrmus
Dtanne Mucizemmbenim bir anda fiyatı o kadar düşünce acaba bi problem mi var dıye düşündüğümden cesaret edemedim😂
semragll11 Dtanne Olabilir çünkü baya kullanışlı ben aldığıma çok memnunum diğerleri baya pahalıydı çünkü
Mucizemmbenim Dtanne ben iki aydır kullnyrm memnunum gercekten haftada iki kere calıstryrm kendım daha büyük süpürgeyle süpürmedm
Dtanne Mucizemmbenim bunda haritalama yok sanırım nasıl oluyor evi tanımıyor mu ne gibi dezavantaji var sizce? Süpürmesi kuvvetli mi?Bir de silme suyuna sirke veya baska bir şey damlatıyor musunuz?
Mucizemmbenim Dtanne uygulamasından takip edeblyrsn ben oturma odasında çalıstrym ondan sonra kendı tüm odaları dolasıyr işi bitince de sarj yerıne gıdıyr. Silme özellıgıni cok kullanmyrm bı kere kullandım içine az bı yüzey temızlıyıcı kattım
KubraYLMZ Dtanne silme özelliği yok maalesef onlar biraz pahalı geldi eufy yazınca siyah direk benim dediğim model çıkıyor
D3ryaoz Dtanne bende var ama sileni değil böyle bir rahatlık yok xaomi nin evime aldığım en kıymetli şey
Bgmtncr Eufy robovac 11 kullaniyorum yok böyle bir çekiş gucu normal bir supurgeyle supurdukten sonra calistirsaniz bile oyle bir toz topluyorki sasarsiniz youtube da ürün karsilastirma videolarida var yabancilarin çektiği oradada en iyisi gorunuyor cekis gucu acisindan ama tabi eksikleride var haritalandirma silme gibi ozellikleri yok
Allissaras xiaomi vacumm mop kullanıyorum, hem silme hem süpürme. İnanılmaz memnunum daha süpürge açmadık :))
Neslyhn Roborock S50 kullanıyorum 8 aydır ve çok memnunum. Haftaiçi iki defa robot çalışıyor, haftasonu da büyük süpürge ile biz süpürüyoruz. Özellikle kedi/köpek olan evler için bence çok ideal.