Elifdemir27 Beta hcg cuma günü 1171 çıktı pazarda 1713 yavaş artış olduğu için korkuyorum kontrolüm yarın kese görülür mu
mlsmrtgl Elifdemir27 bu değerle keseyi görmeniz biraz zor . Eger gittiğiniz doktorun cihazı iyiyse bir ihtimal ama sanmıyorum.
semragll11 Elifdemir27 Bence kötü düşünme bende kimyasal gebelik geçirdim aradan 6 ay sonra hamile olduğumu öğrendim çok şükür sağ salim de kucağıma aldım. Sen içini ferah tut artış ta bence normal
Fatma373737 Elifdemir27 kuzum 1 yıl öncesinde boş gebelik geçirmiştim 1 yıl sonra gebelik gözüktü ama kimyasal oldu ben kendimi ağlamaktan perişan ettim ovulasyon testi yapıyordum artık dedim olmuyor zamanı var dedim bir baktım öbür ay hamile olduğumu öğrendim sevinemedim ama artış falan iyiydi 3 aylık olduk bile Rabbim güzel haberler almanı nasip eylesin inşallah bebişin seninledir bol dua et kuzum hakkımızda hayırlısı olsun
Elifdemir27 Ben de haziranın 9 nda kimyasal gebelik geçirdim 7 yıldır bekliyorum mucizemi ondan çok tedirginim
Elifdemir27 Bende yeni gecirdim tam umudu yitirdiğim anda tekrar hamile olduğumu öğrendim bu defadaa değer yavaş ilerliyor diye. Diş gebelik riski var yarın herşey netleşecek inşallah bosuna evham ediyorumdur dua edin lutfen
Elifdemir27 semragll11 inşallah Allah’ım içinde ufacık dahi olsa bı annelik isteği olan herkese nasip etsin