Prensesimsin 34 haftalikyiz normal dogum istiyorm bebegim suan ici ters ne zmn dogum yoluna doner tecrubesi olanlar yazabilirmi.yada dogum yoluna girmesi icin ne yapmam gerekir
123_456 Prensesimsin canım valla bilmiyorum da bizim bebişte ters dönmüş doktor korkmayın doğuma bir hafta kala bile düzeliyorlarmış dedi inşallah seninkide düzelir benimkide bende normal doğum istiyorum çünkü
Meriwa Prensesimsin normalde 30 haftadan sonra dönüyor canm ama dönmeseydi de doğum anına kadar sürüyormuş son dakika bile dönebilirmiş cok stres yapma hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm
Tatlisannedilekk Prensesimsin o bebeğin keyfine kalmış birşey cnm ne zaman isterse o zaman dönüyor, benim oğlum 27.haftada döndü
Prensesimsin elfyldrm normalde sezaryanda ürkütüyor ama normal istiyorum. donmezse mecubur sezaryan olacak tabiki ama insallah doner ve normal dogum yapip rahat gecer…
Prensesimsin Donmesi icin yuruyus yada spor farkediomu acaba cok cabuk yoruluyorum cunku genelde cok hsreketli değilim…
gozgoz87 Prensesimsin bazı hareketler var internette bi bakın isterseniz ve mümkünse yüzme değiilse düzenli yürüyüş iyi olabilir