elkakimmon Her ikisinde de bir kaç doktor buldum kızlar. Ancak hastane anestezi ekibi hemşireler ebeler ilgi alaka ve memnuniyet olarak hangisini tercih etmeliyim?
Defne_mel elkakimmon şimdi varmı bilmiyorum ama sincan lokman hekimde Özden hoca vardı çok çok iyi bi doktordu hastane çalışanlar falan da iyiydi 2017 de şimdi nasıl bilmiyorum ama bence korudan daha iyi
elkakimmon Defne_mel canım lokman hekimi merak ediyorum orada ibrahim beyi buldum ama bir türlü bilgi alamıyorum hastaneden fiyatlar hakkında.
elkakimmon Tugce_S canım sincanda hakkında hiç olumsuz yorum okumadığım nazlı hanım ve murat bey var. ayrıca kendi doktorum hüseyin pehlivan da doğumu orada yaptırıyor.
Esema Ben Sincan Lokman hekim e gidiyorum ve doktorum Güler israfilova . 26 haftalik gebeyim gayet memnunum şuana kadar.
elkakimmon Esema canım bir haftadır bilgi almaya çalışıyorum sincan şubeden ne ulaşabiliyorum ne de geri dönüş yapıyorlar bu nasıl bir iş anlayamadım farklı bir sistemleri mi var acaba
Esema elkakimmon benim görümcem şuan Hüseyin hocaya gidiyor ve ilk doğumunu da o yaptırdi. Çok memnun . Ben erkek hoca tercih etmediğinden gitmedim onu da tavsiye ederim.
Defne_mel elkakimmon doğum içinse bi doktorla görüşüyorsun ama sanırım yüz yüze olma şartı var onlar seni hastanenin halkla ilişkşler bölümüne yönlendiriyor orda her türlü soruna cevap alabiliyorsun biz dogum paketi almıştık en basından ama sonlara doğru gidip tekrar görüştük hastane odasına kadar gezdirip neler yapıp yapılmayacağını kimin doğuma gireceğini falan hepsini görüştük ve ücretlendirmeleri de sorduk ayrıca bişey çıkacak mı falan diye
elkakimmon Esema canım hüseyin hoca da seceneklerimden biri. Son olarak doğum paket fiyat bilgisi rica edebilir miyim hiç bilmiyorum cunku muayene ve paket fiyatlarını lokman hekimin
elkakimmon Defne_mel anladım canım, o zman hastaneye bir gideyim zaten doktorla whatsapta gorustuk adama dedim ki ben sizden bir turlu randevu alamıyorum, oda sağolsun ilgilendi ama hastaneyi gidi göreyim hemen elemeyim o zaman, teşekkür ederim kuzum
elkakimmon Dilara_slm merhaba canım, muayene 200 try tetkikler ücretli doğum sadece 4000 try, kendi muayenehanesinde bakıyor, güleryüzlü rahatlatıcı bir doktor, hiç germiyor. ama çok yoğun max. 5 dk gorusmeler
Zeynepincir Ben ilk ogrendigimden beri koruya gidiyorum bende lokman hekimle koru arasında kalmıştım.Ilk murat beye gittim ama sonra nazlı hanıma geçtim çok memnunum.huseyin bey hastaneden ayrılmış özel yazanesi var doğumu koru hastanesinde yaptırıyor.Hastane fiyatı hüseyin beye göre daha uygun geldiği için hastaneyi tercih ettim ben.
elkakimmon Zeynepincir canım nazlı hanımın hali hareketleri nasıl, yani benim biraz korkularım var daha önce bir sorun yaşadığım için doktorun yaklaşımı rahatlatması onemli benim için, güven veriyor mu nazlı hanım
elkakimmon Bademlii aynen canım görüyorum ♥ cok iyi düşünmüşssün canım boylelikle seçenekleri değerlendirebilirsin
Zeynepincir elkakimmon dediğim gibi erkek doktora gidiyordum rahat edemedim.Nszli hanıma geçtim oda ses tonu olsun güleryüzü olsun ilgili ben şimdilik memnunum kendisinden.