Deryaalparslan Hanımlar beşik yerine park yatak almayı düşünüyorum onun içine yatak gerekıyormu doğduğu gıbı yoksa yatırılabılınırmı o sekılde
elfyldrm Deryaalparslan yatağı çok uyguna da alabilirsiniz. yataksız kullanım rahatlık açısından pek mümkün olmaz :)
Naren1 Deryaalparslan bende çok kararsızım şu beşik konusunda park mı alsam normal çekmeceli mi bilemiyorum
Sumrucuk Birkaç markada anne yanı park yataklar var. Çok kolaylık olur. Ben de dün aldım ancak yatağa veya yaptıracağınız bir döşeğe ihtiyaç olur mutlaka.
Ecenaz345 Deryaalparslan Valla blmyrm bn aldm hni içindeki şilte gbi bsey sert yani hc iyi olmadığı icin bn aldm uygunlari da var 80 e felan oyle bsey de alblrsn
Gzmsydr Deryaalparslan bende park yatak aldım ama yatağı ayrı satılıyor canım yataksız yatıramazsın yatağını ayrı alcam bende
Zynbgvn Deryaalparslan yoykonun anne yanı park yatak beşiğini aldım canım çok kaliteli, evet içindeki sünger biraz ince yatak görevi karşılamayabilir, anneme ince bir döşek yaptırdım . Yatağa ihtiyaç duymadım hemde yün yatak bebek içinde sağlıklı. ☺️
Merveatay Bu Park yataklar nasıl oluyor asansorluler gibi alt kısmı assaya indirilip yukarıya kaldırılıyor mu ? Bana park yatak güzel gelmiyor ne bileyim.
Minikbirkalp Bende park yatak aldım dün geldi kurdum ama yataksız kullanılmaz ben civil den aldım yatak hediyeli bence yatak da al bebek yatamaz o şekilde yataksız