Gizemugrlu 27 hafta 3 günlük hamileyim son 2-3 gündür ayak ağrılarım çok oluyor ve şişkinlikler başladı.
Ozlemmmmm Gizemugrlu ben daha 22. Haftadayim ayaklarim bugun balon gibi oldu ve tuzlu hicbisey yemiyorum salata yedim aksama kasar
haydibakalim Gizemugrlu konu çok eski ortaya çıksın diye yazıyorum ben de 23 haftalığım geceleri noluyorsa sabah uyandığımda ayaklarım ağrıyor sanki şiş şiş gibi oluyorum bu da normal midir
Gururunannesi Gizemugrlu bnmde 😒26+1 oldum ve ayaklarım sisiyor sabah yürürken basamiyorum . Dev adamlarin ayakları olur ya öyle hissediyorum eski minik ayaklarıma bakacak olursam😂
Charlotte Haftaya bugün girdim yaklaşık 3 haftadır ayaklarım ağrıyor ve akşamları şişiyor özellikle ögün çok ayaktaysam, tuzlu da yemiyorum
Gizemugrlu Benimde öyle gün içerisinde ayakta çok kalınca ağrılarım daha çok artıyor, şuan bile ağrım var uzattım ayaklarımı Charlotte
ygmr kizlar ben 35 deyim.basamiuorum.uzerine dusunun hic tuzlu yemiuorum ama bastan cok yedim tursulari tabi onunmu etkisiz anlamadim.ama tuzlu yemed diyor doktor lar bol su bide
Srcpa haydibakalim benimde öyle canım ya 😒çok kötü evet şişmiyor ama ağrı çok fazla doktoruma söyledim de maden suyu iç dedi ayakta kalma çok dedi
idiloska Ayak bileğim yok, basbaya dümdüz ayak tabanımla birleşik, parmaklarım top gibi, 38-39 giyerdim 40 numara terlik aldım, o da yanından acıttı, daha rahat bişey bakıyorum. Gebelik zor şey
kedidirokedi 36+4 oldum sabah kalktığımda ve gece yatarken aşırı şişiyor ellerim ayaklarım ve yüzüm 😬