zohreeeee RukiyeOzdmr evet erkenden yapmistim hemen 10 saniye icinde cikmisti ama malesefe bu sabah yaptim negatif hic guvenilir degilmis bu testler
Civcivim34_44 zohreeeee ama inşallah hamilesindir canım rabbim gönlünüze göre versin bekleyin bugunde bakalım
Uykulugebe zohreeeee tebrikler hamilesin gözün aydın 🤗 yarın tekrar yaptığında ikinci çizgi biraz daha belirginlesmis olur benim de aynı böyleydi adetten bir gün önce sabah yaptığımda😊
zohreeeee Uykulugebe ama bu sabah yaptim baska markayla negatif cikti simdi yine bu markadan yaptim silik cikti bilemedim
Uykulugebe zohreeeee Tuhaf gerçekten ama adet olmamanizda şaşırtıcı gerçekten. En iyisi kan verin en doğru sonuç için
zohreeeee Civcivim34_44 bi kac gun daha beklicem negatif gormekden biktim kan testinde bakalim belki adet oldum canm
Melismetinkaya zohreeeee benim adet gecikmemden birgun sonra yaptigimda boylr silik cikmisti hemen kan testi yaptirdim orda belli oldu sende hamilesin bence biran once kan testi yaptir canim
Arzuoguz zohreeeee var evet ama çok yeni daha annesi 3-4 güne bi daha yap veya kan ver direk çıkar bende de öyle oldu 3 haftalıktı öğrendim 🥰🥰🥰
zohreeeee Melismetinkaya kan testi yaptiracaktim canm bugun ama baska marka test yaptim negatif oldu malesef ama bundan yine yaptim boyle oldu
Melismetinkaya zohreeeee ama ikinci cizgi cikiyorsa vardir bisey kesinlikle. Negatif cikana takilma bence.