zohreeeee burcu_1322 yap bence 1 gun kecmis sonucta varsa cikar bendede adet olacakmisim gibi oluyorum
Eli-gunes zohreeeee evet adete 9 gün kala silikti 6 gün kala başka bir testde çıkmadl 3 gün var adetime bekliyorum bende inşallah hamileyizdir
zohreeeee Rumene yaa gercektenmi?😍bana umut oldunuz yaa cok tesekkur ederim 1 yildan coktur bu ani bekliyoruzz inshallah beni yaniltmaz sag salim kucagina al sende inshallah🤲
Naz-123- zohreeeee Merhaba canim bn adet günüm geldiginde yapmıştım böyle çıkmıştı yane gözün aydın hamilesin
Naz-123- zohreeeee 2 gün bekle tekrar.yap çünkü bnde adet günüm yapmıştım günüm geçmemişti bille böyle cikti
Naz-123- zohreeeee Kan testi yap cnm bnde daha kaç ay önce düşük yaptim bnim 17 günüm geçmişti bn 4.5 tane test yaptim cikmadi sonra kanamam oldu doktora gittim düşük yapmışsın dedi
Alyahira zohreeeee hayırlı olsun hamilesin canım benimde aynen böyleydi şuan 3 buçuk aylık hamileyim😊
Alyahira zohreeeee adetin kaç gün gecti canim adetinin üstüne 1 hafta geçtimi daha net cizgi cikabiliyor ve erken gebelik testleri var onların sonucu yüzde 99 canim onu dene istersen
zohreeeee Alyahira hayr canm adetim yarn ama 1 saat sonra baska test yaptim onda cikmati bu test yaniltmis beni cok uzuldum🥺🥺
Alyahira zohreeeee üzme kendini daha tam belli değilki belki yarın adet olmazsin inşallah olmazsın adet testi tekrar yaparsın inşallah pozitif çıkar 🤲❤