BarBeyzazer ozdenarda bir tanesi erkek 14+1 de öğrendik diğeri kıza benziyor dedi ama kız demek için erken haftadayız dedi doktorumuz 17. Haftayı merakla bekliyorum o zaman net konuşuruz ancak diye ekledi 🤗
Kuzum BarBeyzazer ben 18. Haftadayim doktor gecen hafta net değil dedi kesin benim de bı prensesim olcak😊
MerveSara Kuzum Bende oğlum olacak diye biliyorum 13.haftada erkek denildi , pipiyi de gördük 🤣 sizinki tahmin miydi ? Yani kemik yapısı falan diye tahminde bulunuyor ya doktorlar 🙄
MerveSara ozdenarda Bende oğlum olacak diye biliyorum 13.haftada erkek denildi , pipiyi de gördük 🤣 sizinki tahmin miydi ? Yani kemik yapısı falan diye tahminde bulunuyor ya doktorlar 🙄 sana diye Kuzum a yazmışım 🙈😜
ozdenarda BarBeyzazer amin canım ❤❤zamanlarında sağlıkla gelsinler daha saçma kelimelerle sevelim inşallah 😀😀
BarBeyzazer Kuzum ben bir ekşi bir tatlı yiyorum sabah ekşi erik canım çekti akşam çikolatalı ekmek normalde tatlıyla aram hiç yoktur 😅
Aliasafinannesi Kuzum Bende erik yedim ama oğlum olacak eriği hala yiyorum ekşiyi özellikle. Yiyecekle pek alakalı değil bu cinsiyet bence
Kuzum BarBeyzazer benim arkadaşımın da ikiz du biri erken gösterdi digeri geç gösterdi doktor kız dedi hep kıyafetleri falan alındı sonra erkek çıktı 😊
BarBeyzazer Kuzum yok ben diğeri netleşmeden alışverişe başlamayı düşünmüyorum pembe giymek zorunda kalmasın erkekse 😂