Fulyaakaya Bsraf benimde 36+3 de geldi once kanama dr gittim ya bugece ya yarin doguma gelirsin dedi simdi yatis yapmayalim dedj evde sancini cek gel dedi bi kac gun sonra sumuk gibi yapiskan geldi suan 37+5 iz hala sancim yok sadece kalcalarim cok agriyo
Zynppkbr Havvamurat sancı geldikten sonra duş haricinde neler yaptınız Havva hn açıklık vs olması için benim 2 3hafta ya gelecek bebeğim çok stresliyim dudağımda 3 tane uçuk çıktı yardımcı olursanız hayra geçer😊😊🥰 neler yapıcam ıkınma nasıl olacak kaç hurma yiycem diye düşünmekten bittim😀
Havvamurat Zynppkbr sancım zaten önceki günler de vardı ama çok rahatsız edici değildi sancı anında hiç dinlenmedim hep hareket halindeydim açılmayı bu ilerletti diye düşünüyorum
heyecantavan Busrakoc gözünüz aydın kavuşmuşsunuz 🥰 darısı başımıza inşallah 🙏 bnce hiç düşünmeyin bi şekilde nasipte ne varsa o oluyor. Nasıl doğum yaptıgımızın önemi yok aslında hiç moralinizi bozmayın sütünüz bebişiniz etkilenmesin 🤗😘
Busrakoc heyecantavan iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, iyi olmaya uğraşıyorum ama psikolojik destek alıcam, herkese hayırlı doğumlar diliyorum😊