Uykulugebe aya yaklaştım varış yoktu birden çıkmaya başladılar.Doktorum duştan sonra soğuk su tut demişti onu yapmama rağmen(Bazen ihmal ettiğim de oldu) ufak ufak kılcal damarlar çıkmaya başladı.Masaj filan etki etmiyor gibi.Daha fazla çoğalmasını istemiyorum. Kısacası bu durumu yaşayan var mı neler uyguladiniz doğumdan sonra geçer mi cevaplarinizi bekliyorum.
Ates2020 Uykulugebe ilk hamileliğimde çıktı benim de bunda umarım çoğalmaz çoğalırsada tedavisi var hemen gider yaptırırım
Eeisitan Uykulugebe benimde 18.haftadan itibaren kılcal damarlar belirginleşmeye başladı sağlık ocağındaki hemşire evde boş kaldığın zamanlarda ayaklarını kalp seviyesinden yukarda tutmaya çalış demişti ilerleme yada gerileme olmadı aynı şekilde duruyor kılcal damarlar inşallah doğumdan sonra geçer 🙏
Mehtee Uykulugebe walla canım ben o soguk suyu bacaklara tutmayi birak hamileligimde ondan öncesinden beri yapmama ragmen dizden yukarim turkiye haritasi gibi oldu umarım hamilelikten sonra gecer çünkü cok sinir bozucu
Zeyo42 Ben de yaşıyorum bacak ağrısı çok oluyor sizde de oluyor mu ama maalesef çözümünü bilmiyorum bacak ağrım icin yürüyüş ile en çok da hamilelik yogası müthiş iyi geliyor ama varis çözümünü ben de bilmiyorum 🤷♀️
Uykulugebe Zeyo42 malesef bacak ağrısı da var.Kas ağrısı zannettim başlarda ama varisler belirginleşmeye başlayınca anladım.Yürüyüş de yapıyorum aslında ama sanki daha çok ağrıyor gibi geldi.Bir de yogayi deneyeyim.