Yesimmm93 mom44 haklısın kuzum bakalım 3 hafta sonra gelişimine bakıcakmıs doktor ne diycek bide bilğiniZ varmı bebeği geliştirmek işim ek vitamın falan kullansam decavt hariç onu kullanıyorum suan
mom44 Yesimmm93 yok canım decavit kullan bidr muz çok yrdim brn şimdi karpuzda diyolar ama onu denemedm henüz yumurta da çok öenmli haşlanmış süt iç bol bol inŞallah düzrlir kafana takma
Betulsarda Yesimmm93 bende zorluyorum kasar muz konusunda kendimi normalde hic muz yemezdim. pekmez uzum pekmezi canim bana da @ozdenarda 'm söylemişti denedim duzeldi❤ insallah seninde oyle olur
ozdenarda Betulsarda ohh asko yerim ben senide bulutunuda ❤❤❤tabiki duzelirsn bebikim zaten yeni başlıcaklar minnoşlar kilo almaya 🤗🤗
Yesimmm93 Betulsarda muz çok yiyorum ama kaşar ve pekmezede fazlasıyla asılıcam sağol canım inş benimde düzelir 🙏🙏
Sedabezirkan Ben de 35 haftaligim bana da 1 haftadan geriden gidiyor karın kismi dedi.bol vol sol tarafina yat güzel beslen dedi ama bu saatten sonra da bebek pek kilo almuyormus yani son haftalar cok az kilo aliyor bebekler
Yesimmm93 Sedabezirkan Allahtan ümit kesilmez sen asıl asılabildiğin kadar gelişmesini sağlıyacak yıceklerı umarım doktoru bile şaşırtırsın
deletedmom213 Gerilik yaşayıp aynı zamandada kanaması olan var mı ? Bende adet kanaması gb kanama var. Dünde gelişiminde gerilik var dedi dr. Beynim yandı Hem adet agrısı gb agrı hemde kanama var 🙁
Sema166 Yesimmm93 Evet canım çok önemli değil deselerde internette pek iç açıcı şeyler yazmadığından detaylı yaptırırız diye düşünüyoruz kesinde karar vermedik hala ben yapmadım hiç2,3 test
Yesimmm93 Sema166 kan uyuşmazlıgını skntı yapma bızdede var 11 haftada bembe leke gelmıştı o zaman acıle gittik hemen yaptılar dün perinatologa kan uyuşmazlığını söyledık umursamadı bile 28 haftadamıymıs neymiş onun harıcınde onlarla ilgilenmedi
Sema166 Yesimmm93 Benimde bu gebeliğimden önce kürtajım oldu zorunlu onda vuruldu iğne uyuşmZlık için şimdi tekrae vurucaklar 27 haftada bide doğumda vuruluyolae çok karışık işler gerçekten hamilelik güzel olduğu kadar da zor bi süreçmiş rabbiö sağlıcakla tamamlayıp kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı 🙏🏼
ozdenarda Yesimmm93 tabiki yarsr canım hic uzulme birazck daha dikkat et hemenceck toparliyo bebisler 🤗