Merhaba kızlar daha saatler önce ne yapayım diye post açan ben şuan doğurdum ve oğlumu izliyorum çok şükür 💕
gelelim doğum hikayeme bende çok kötü doğumlardan etkilendim baya da etkilenerek girdim hastaneye açıkçası hiç ümidim yoktu çok çekcem herhalde diyerek kendimi çok şartlandırmıştım. Hamileliğim güzel geçti ama son aylarında biraz çarpıntı sorunu yaşadım tek çıkamıyordum ve sonradan virüs felan derken hiç çıkamadım.40 haftam dolmuştu gelmiyordu küçük paşa hep 0 sancı en son doktor muayene ettiğinde yani 39+5 da biraz uğraştı ve dürttü eve geldim nişan gelmeye başladı 2 gün geldi 40 hafta geldi çattı tekrar muayene doktor sancın hiç yok ama suyu da azalmış Cuma’ya kadar bekleyelim istersen dedi ama ben hayır Bugün doğurayım suni sancı verin geleceği yok iyicene büyümesin kaka yapma ihitimali var suyu bitme ihtimali var doktorda doğru diyorsun o zaman Bugün yatışını yapalım dedi. Bende isterseniz akşama kadar yürüyeyim akşam giriş yapayım dedim tamam dedi. Ben akşama kadar yürüdüm yokuş çıktım merdiven çıktım hurma yedim ahududu çayı içtim en sonda künefe yedim hadi gidelim dedim 😀 saat 11 geliyordu. Girişimiz yapıldı beni nstye bağladılar fakat sancı yok denecek kadar az bende sancı çekiyordum diyordum 100dür herhalde meğerse 20-30 felande o da bir kere çıktı .😀 sonra lavman yapıldı. Doktorum sabaha kadar dinlensin sabah 7 de suniyi başlarsınız demiş. Sağolsun iyi ki vermediler . Benim sancılar lavmandan sonra başladı. Önce hafif hafif sonra ağır bir şekilde 1 de felan artık sancılı olmaya başlamıştı saat 2 de epidural istiyorum artık dayanamıyorum dedim ebe biraz oyaladı beni çünkü açıklık henüz 3-4 arasıydı doktor 5 te vurun demiş etkisi iyi olsun. Saat oldu 2:10 felan ben duşa giricem dayanamıyorum dedim tam giriyordum ıkınma hissi geldi hemen eşime ıkınma hissi geliyor dedim. Oda çabuk giyin anestezi doktoru geldi diyor kimse beni duymuyor ben dedim ıkınmak istiyorum hemen çatal yaptılar baktı tam açıklık dedi ama o sıra anestezi doktoru iğneyi yapmıştı pek etkisi olmucak sen doğuruyorsun dedi. Sedye geldi doktora haber veriyorlar bir yandan arkamdan iğneyi geçirdiği için yapmaya çalışıyor ben ıkınmak istiyorum ıkınma diyorlar herşey 10dk içinde ya olmuştur ya olmamıştır. Beni ağar topar götürdüler doktorum gelmişti hemen çatala aldılar 2-3 ıkınma da geldi. Herkes çok tebrik etti bende halen şoktayım sizlere de güzel kolay doğumlar diliyorum. şimdi oğlum karşımda uyuyor ben rahatladım çok şükür. Darısı bütün annelerimizin başına inşallah . 3575 doğdu ultrasonda 3800 bekliyorduk. Sorunuz olursa yanıtlarım inşallah taze anneden hepinize çok selamlar 🙋♀️😘💕