yamacalimoms Kızlar genelde sola yatmak sağlıklı olan biliyorum ama tek tarafta uyuyunca tutuluyor her yerim illa dönüyorum sırt ustu de yattigim oluyor açıkçası gece kendimi bilmediğim için zararı var mı bunun ? 26+2 yım bu arada👣
Cansel2524 yamacalimoms tatlım benim doktorum alanının en iyilerinden sırt üstü çok yatmam istemedi çünkü kalbe giden damarlar omuriliğe yakın olduğu için baskı artıyor kalbe bu yüzden az kan ponpalanıyor ve dolayısıyla rahme de daha az kan gidiyor bunun için sol tarafına yatmak faydalı bebeğin en sevdiği pozisyon bacaklarının arasına küçük Bi yastık koymayı unutma gör bak sabah uyandığın zaman bebeğin daha hareketli olacak🤗🤗
ipeginannesi yamacalimoms Daha çok erken bunu düşünmeniz için. Ben 40. Haftaya girdim gece uyandığımda kendimi hep sırt üstü buluyorum. Gün içinde de sırt üstü yattığım oluyor. Doktoruma sorduğumda bebek rahatsız olsa sen de sırt üstü yatamazsın, herkesin vücudu aynı değil demişti. Bu kadar takılma yani
Mdelaaal Sırt üstü yatmak zararlı canım, bebeğe giden kan akışını yavaşlatıyor ölü doğumlar çok oluyormuş sağ, sol yapabilirsin ama sola yatmak en iyisi bebek daha iyi besleniyor
yamacalimoms Mdelaaal Doktoruma sorduğumda belli bir haftaya kadar istediğin gibi yat ben sana sola yatman gereken zamanı söyleyecegim büyüyünce dedi geçen kontrolde anlamadım. Şöyle bişey var uyurken kendimi bilmiyorum ki genelde sırt üstü uyanıyorum sabah dikkat etsemde
Zeynnpk Haftadan sonra sırt üstü yatmak arkadan gecen buyuk bir damarın kan akisinda problem yapiyormus. Doktordan duymustm