Rabiakemal 32 haftalık hamileyim ve ilk ayımdan beri sol tarafa yatıyorum ve artık tutuldu sol tarafım 😔🤦🏼♀️Arada sağ tarafıma yatıyorum bişe olmaz umarım🙏Sizler hangi tarafınıza yatıyorsunuz benim gibi arada sagına yatan varmı 🤔🤔
Merveatay Rabiakemal ben de arada saga yatıyorum ama rahat olmuyor. Hep sola yatıyorum ve sol ayağım daha çok şişiyor altta kaldığı için herhalde :)
Eda_zafer_1 Rabiakemal ben genelde sağıma yatıyorum sol tarafımda uyuyamıyorum tv izlerkende sol tarafıma yatıp izliyorum🤷🏻♀️
MinnakLiva Rabiakemal Sırt üstü hariç her türlü yatıyorum 😍 sağa yatmak sizi etkiler sadece bebeğe çok kötü bişey yapmaz korkma. Sırt üstü yatmak bebeğe çok zararlı
DilanDag Rabiakemal anam aynı pozisyonda beş dk duramıyorum ki ağrılardan sürekli sağ sol, sağ sol beş dakikada bir değişiyorum 😜😜😂😂
Rabiakemal Merveatay 😊olabilir benim ikiside şiş olduğu için farketmiyorum fazla ama bende sağ tarafta rahat ediyorum Nası devam edicek böle bilmiyorum 🤷🏼♀️🤦🏼♀️
Merve2016 17 haftalık hamileyim sırt üstü yatıyorum korkuyorum ama belim ağrıyor sırt üstü yatmak iyi geliyor
Rabiakemal MinnakLiva inşallah dediğiniz gibidir gerçekten bazen çok acı çekıyorum sol tarafım çok agırıyor artık sağ tarafta uykuya kalabiliyorum
Meflug Ben sağ tarafıma yatıyor 22+6 haftaligim .böyle daha rahat ediyorum sola yatınca ağrım cok oluyor hem de gündüz hep soluma yatıyorum ağrıyor kemiklerim. hata mı yapıyorum acaba.🥺
Rabiakemal Meflug 🥱 sürekli sola yatmak iyi diye duydum bende nadir sağ tarafa yatın diyolar hatta doktorum bile oldukça sola yat dedi 🤦🏼♀️
Fadikfs Meflug bende hep sola yata yata acıyordu artık dedim doktoruma sürekli sola yatmana gerek yok dönebilirsin dedi😊
MinnakLiva Rabiakemal canım araştırsana kitap falan oku anne bebekle ilgili.. Oralarda yazıyor böyle şeyler 😅
Rabiakemal MinnakLiva aslında çok fazla araştırırım ve sadece sol taraf yazıyor heryerde sağ taraf kan dolaşımı felan yapmıyormuş bebeğe birazcık zarar verebiliyor felan bile yazıyor
61Aysen Rabiakemal sirt ustu ilerleyen haftalrda 27. 28 haftalrda yatmak zararli diyolr butn agirlk sirta gidnce one baski yapiyo die diyolr ozellikle doğumu yaklasanlar hic önerilmiyo
a93byn Valla ben sağıma soluma abanarak yatıyorum hafif yandan göbek üstü oluyo ama başka türlü uyuyamam 🙄haylazda hemen abandıgım yerden vuruyor tekmeyi 😆