Kızlar hep ne zaman doğuracm çabuk doğurmak istiyorum diyordum ev temizliğine girdm baya ağır işler de yaptım squat yaptm hurma da yedim bunların sonunda ❣️😆38+5 di sabah 10 da ishal ve kusma ile hastaneye gittim doktor baktı 2 cm açıklık dedi nasıl mutlu oldum anlatamam nst bağladı sancılarım 100 lerde ama inanılır gibi değil hissetmiyordum çok çok iyi bişey dedi akşama doğurursun dedi🤦♀️suni sancı da taktılar sonra sancılar çoğalınca hissetmeye başladım bol bol yürüdüm o acılara rağmen squat yaptım ağrılarım baya arttı belim rahmim kopacak gibiydi alttan muayene edeceklerdi dedim şimdi ne güzel 5-6 cm olmuştur bi muayene etti hala aynı dedi neyse yinede pes etmedim sabaha kdr sancı çektim sabah bildiğin yatağı parçalayacaktım suyumda geliyordu zaten nişanım da gelmişti sancılarım 1-2 dk da bir geliyordu hemem muayene ettiler açıklık hala 2 cm ydi 24 saatin sonunda 38+6 da mecburen sezeryan oldum o kadar normal doğum istiyordum ki nasip olmadı sezeryan için aldılar götürdüler belden iğne vurdular ama canım yanmadı birden belden aşağı uyuştu sonra kızımın ağlama sesini duydum ağladım 🥰❣️sonunda kavuştuk dedim ve o an direk uykuya daldım bi uyandım odadayım kum torbası dikişlerimin üzerinde ve kusmam geliyordu her kusmam gelince dikişlerim patlayacak gibiydi 5-6 saat kaldıktan sonra çıkardılar zar da olsa yürüdüm ki çabuk toparlanayım çok şükür ağrım çoktu ama yine de ayağa kalktm yürüdüm gaz sancım başladı saolsun annem tatlı şeyler verdi hafif sıcak çay çorap battaniye felan gaz sorunum da gitti evet belki çok güzel bi doğumum olmadı resmen iki doğum yapmış gibi oldum ama sonunda prensesime kavuştum şuan yanımda uyuyor ve bende buraya doğumumu yazıyorum 🌸❣️🥰çok zorlu geçti o kadar cesaretim de vardı ama nasipte yokmuş o kadar acıların ardından acılarımı unutturan prensesim geldi 🥰🙈kavuşmayı dört gözle bekliyordum sonunda çok şükür de kavuştuk rabbim herkese kolay doğum nasip etsin❣️Kimse bu kadar acı yaşamasın hemen doğum yapsın artık Happy Kids e geçeceğiz darısı bütün anneler başına😍🥰