corumlu-ankara 33 haftalık kız bebeğine hamileyim bebeğim 31 haftalık gibi görünüyormuş kilosu 1kilo 857 gram varmı benim gibi bu sorunu yaşayan şuan hastanede yatıyorum 🤦♀️
aminezehra corumlu-ankara merhava cok geçmiş olsun neden hastaneye yatırdılar acaba? Benimde gelişim gerilişim var 37 iken 34 gözükğyoe ama yatış vermediler iki günde bir takıp dedimdoktor. Sizin özel mı devlet mi
-ecekaplan1 corumlu-ankara Bence hiç panik yapma karın çevresin de gelişme geriliği denilen şey kilonun az olduğunu belirtiyor sadece . Her çocuk kilolu doğacak diye bir kaide yok hiç doğmasa 2500 ü bulur kilosu gayette iyi çokta düşük bi kiloya sahip değil
beatrice00 corumlu-ankara 32+2ydik dun 1789 gr ciktik ve gayet normal dedi doktorumuz baska problem var mi acaba bebeğiniz onceki kontrolden sonra kac kilo almis
corumlu-ankara aminezehra özel takipliyim doktorun riskli gebelik polikliniği için devlete yönlendirdi gerekirse erken doğum g alan olursa ciğer geliştirici vuruş diye. Kan akışına bakılıyor günde iki kere nst ye bağlanılıyorum. Sizin bebek kaç kilo acaba
Deleted5544 benimde bebeğimde 10 gün gerilik vardı. bazen 2 haftaya bazen 3 güne düşüyordu. iki haftada bir muayene oluyordum. haftada bacak boyu 35. haftaya, karın cevresi de 37ye uyumlu 3033 gram gözüküyordu. 40+0da 2850 gram 49 cm doğdu gayet sağlıklıyız allaha sükür bebeğiniz minyondur ondan kaynaklanıyordur eğer plesenta ve suyunuzda sıkıntı yoksa
corumlu-ankara Deleted5544 pilesenta da hafif yaşlanma var ama korkulacak birşey değil dedi başkada bir problemimiz yok şükür
corumlu-ankara beatrice00 ilk kilosu düşük dediğinde de 1kilo 600 küsür dedi 1 hafta sonra gittiğimde de hiç almamış yerinde sayıyor dedi
beatrice00 corumlu-ankara hmm anladom canim genelde kilo alimina bakiyorlar almayinca sıkıntı oluyor diyorlar . Ama haftaniz cok sukur iyi 2 hafta daha dayansa hic sorun olmaz Allahin izni ile
tugbats Selam, Benimde aynı durum bebeğim zayıf ve geride görünüyor 2 hafta kadar 36 haftalıkken 2500 kg ama doktorum Bi problem olmadığını bende minyon olduğum için minyon Bi bebek olduğunu söyledi