Elifyasminhazal Kizlar 18. Haftadayim sırt üstü yattığımda tepik üstüne tepik yiyorum sizde de öyle mi
EsraUmt Elifyasminhazal bizimki uyuyan uyanıklık acıkınca tepik atıyor genelde bir de uyanınca gerinmesi var sorma😀😄😃😄😍😘
Dilara22 Elifyasminhazal ay ayyy acıma duygusu yok bunda😂 sillesine bir tepik atıyor ay ben şok 😂 düşman evladı gibi aynı ,😂
Elifyasminhazal M_N_R kesinlikle yan yarışlarda tık yok ama sırt üstü yattigimda kendini diskoda pistte sanıyor ilginç bir bebek ,😂🤣🤣
Elifyasminhazal EsraUmt sırt üstü yat ister gece ister gündüz ister aç ister tok başlıyor 🥳💃 parti var
Elifyasminhazal Dilara22 geçen onu dedim bende içimden minnacık dötü var türlü türlü huyu var dedim 🤣
Sibel122 Elifyasminhazal bende 27 haftalık hamileyim sağ ve soluma yattığım da vurmaya başlıyor acaba diyorum mutsuz mu ki öyle yatmam dan 😁
Elifyasminhazal Sibel122 sol ideal tatlım ben öyle biliyorum ay nasıl yatalım aceba amuda kalkıp yatalım beğenir mı aceba dotune bir tane vururum görür gününü zaten zor uyuyorum 🙁
Sibel122 Elifyasminhazal sol ideal onu biliyorum ama bi takım takıntılarım var zorunluluk olduğu için o tarafa yatmak beynim inadına o tarafa yatmak istemiyor uzun süre yatamıyorum sağa dönüyorum
Elifyasminhazal Sibel122 aynn ya bende de oluyor o birde ben hep yüz üstü yatardim bir türlü yatış pozisyonuma alışamadım çok uykusuzum 🙁