B_marzi Eşimle benim kan uyuşmazlığım varmış çocukla da olabilirmiş iğne vurumam gerekiyor çocukda beyinde hasar felan oluyormus sarılık oluyormus böyle birşey basına gelen
Deletedmom414 B_marzi Canım eğer erkan haftalar kanaman olursa eğer hemen yapiyorlar özel bir iğne ama kanaman olmaz ise 28.haftanda yapılıyor gebelikte yapılan 1.iğne 3 ay bebeği koruyor doğumdan hemen ertesi gün yapılan 2.ci aynı iğne ise 3 ay seni koruyor kan ayrıştırıcı bir iğne korkma iğneni olduktan sonra bir sey olmuyor bende de var 28.haftanda olacağım yine
Busradonmezus B_marzi sarılık her çocukta olabilir kan uyuşmazlığı ile alakası yok 28.haftada iğne vuruldum ben
GGamzee B_marzi bende 29. haftamda vuruldum devlet hastanesine gidiyorum normal eczanelerde satılmiyodu igne ankarada yasıyorum ankara eczacilar odasindan aldim 72 lira gibi bi fiyat ödedim ve saglik ocaginda kalcadan vurdurdum doktorum herhangi bir saglik kurulusunda vurdurabilirsin demişti
B_marzi Deletedmom414 25 haftalığım doktor 3 hafta sonra gel dedi zaten benimle bebeğin aynı olmazsa ne oluyor
Deletedmom414 B_marzi 28. Hafta için çağırmış evet ne güzel canım takılma onu doğumdan sonra arstiryorlar ama sıkıntı olmuyor merak etme sever bebek pozitif çıkarsa dediğim gibi araştırma hastaneleri arastirma yapıyor ama ki olmaz dua et sen iğneni aksatma hayırlısı olsun canım bende haftalı bekliyorum
Deletedmom414 Busradonmezus ya biliyormusunuz insanlar riski seviyor kimisi karından yatırıyormuş yapıyorlarmış ne kadar riskli bir sey asla karından onermedikleri halde internette de girmustum ne csaret ya igme yagli bir igne zaten
Fatmasyrk Kan uyuşmazmazlığına bağlı olarak sarılık normal bebeklerinkine göre daha çok artıyor, bebeği Doğumdan sonra aç bırakmamaya calısın ve 28inci hafta da uyuşmazlık iğnesini yaptırdıktan sonra bi sıkıntı ortaya çıkmıyor Allah’ın izniyle..