Mucuzemiz Ikrasltn enson 24haftalik 580grmdi yanilmiyosam canım şuan 25.2gunluk haftaya kontrolümüz var bakalım kaç gelicek hayırlısıyla
Mucuzemiz NassLi Allah’a emanet Maşallah 7.aydan itibaren daha hızlı gelisiyorlar yanilmiyosam kuzucuklar
NassLi Mucuzemiz ben daha fazla büyüdüğünü hissediyorum şu sıralar ama belim çok agrior ve sanki göbeğim yirtilcak gbi sizde de oluyormu
Mucuzemiz Doğumu devlet Hastanesinde düşünen varmı benim sezeryan devlette düşünüyorum Allah’ın izniyle
NassLi Mucuzemiz bence tamamen doktorla alakalı. İnşallah iyi birine denk gelirsiniz bende sezeryan dusunuyorum
ecembugra53 Mucuzemiz iyi gidiyor cok şükür sıcaklardan bunaldım sadece olduğum İl de nem aşırı var en son gittiğimde bebek 22 haftadayken gitmiştim 😊🌸 erkek bebek oğluşumuz olacak inş 😊💙 22. Hafta dav550 gram boy 28 cm di 😊
NassLi Masallahh , hepimiz saglikla ile alalım kucagimiza. Benim ayaklarım çok ödem oluyor kizlar size de var mi
GizemAykut Mucuzemiz Kızımız olucak 😊 22+3 haftalıkken kilosu 569 gr boyu 28 cm di🥰🙏 şuan 24+3 olduk inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız 🙏