herbiseyim Birde sigortasız olana sevk gerekiyor mu ? Birde kadın doğumdan mı randevu alınıyor ayrıntılı için ? Tişikirler 🤭😍
saramomy herbiseyim ayrıntılı ultrason her yerde ücretli diye biliyorum devlet dahi olsa ve perinatoloji bölümünden randevu alıyorsunuz
Miranlavin Hayır canım ücretsiz devlette de Üniversite hastanelerinde de ücret alınmıyor eğer sağlık güvencen yok ise üniversite hastanesinde ücret isteniyor kadın doğumdan randevu alıyorsun ilk onlar sana kayıt acıyor ona göre ayrıntılı ultrasona giriyorsun
Miranlavin Sigorta yoksa bile devlette muayene olabiliyorsun devlet bu sene sonuna kadar ücret almıyor
herbiseyim Miranlavin açıklayıcı olmuş çok teşekkür ederim 💜 iki gün sonraya randevu buldum inşallah aynı güne alırlar günüm geçiyormus 23 haftalık olduk 🤗
minikbebeklerim herbiseyim muayene için almıyorlarmış zaten ayrıntılı için dedi sekreter. Muayene olduğunuzda sorarsınız belli Farklı bir yerse farkeder fiyat.
Miranlavin Her hastane farklı oluyor ben akdeniz üniversitesinde takİpli hastayım hem muayene hem testlerim orda yapılıyor 20. Haftalık oldun ilk oğlum da da aynı hastaneye gittim hiç bir ücret odemedim sağlık güvencemizde yok yani hala da muayene oluyorum
herbiseyim Miranlavin bazı üniversiteler devlet bazıları vakıf oluyor diye bişey okumuştum oğlumda bende üniversite de kontrol oldum doğum yaptım onda alınmadı ama şimdi başka ildeyiz ondan alırlar mı acaba dedim 🤔