P_Gunel1999 Selam hanımlar.Ben 5 haftalık hamileyimde canım baharatlı tuzlu acılı şüyler çekiyo.Acaba çocuğa bişey olurmu?😕
ikizminikler P_Gunel1999 ilk üç ay çocuk senden değil vitaminlerinden besleniyor çok abartmadığın sürece bişey olacağını zannetmiyorum
ek-istanbul P_Gunel1999 ben canım ne istiyorsa yedim yarın doğumum var hala yiyorum abartıya kaçmadan ye. Sağlıkla buyut bebegini inşallahh🙏🏻🙏🏻
Sezensu P_Gunel1999 Canım 5. Haftada daha bebek bile oluşmamış oluyor yani zararı olması mümkün değil
Sfk55 P_Gunel1999 ben hep yedim hiç. Bir yediğimi kısmadım doktormda Fast food abur cuburları cok tüketme norml yemene devam et demişti cok sükür turp gibiyiz bebeği degl de senn miğdeni rahatsız edebilir belki.
Rehile P_Gunel1999 Yenədə diqqət edin cox acı duzlu xeyir deil normaldada mende 6+4 hefteye girdim Hele hecne canm cekmir ele cox🙈
P_Gunel1999 Rehile Məndə dünən dönər çəkdi canım onu acısız yedim yəni acılı deyildi bu gün amma acılı bişeylər yedim 😕
Rehile P_Gunel1999 Doktora getmisiz ? Mence bidefeden bişey olmaz Ama diqüet etmekte fayda var Duzlu acı qız 🙈Əlamətidi
P_Gunel1999 Rehile görəkdə inşallah😁həkimə avqustun 26 sı inşallah çağırıb yəni birimci müayinəm olacaq
Rehile P_Gunel1999 İnşAllah bizim doktorlar Uzun süre verir men Türkiyedeyem 5 hefte 5günlüken keseni gördük 2hefteye gel demişti hefteye Gedecem ürek döyüntüsü üçün inşAllah
Rehile ek-istanbul Sağ salim kucağınıza alın İnşAllah 🙈🙈 Kızmı erkekmi Bebiş merak etdm Tuzıu acı İsteyen kız derlerde
P_Gunel1999 Rehile mən azərbaycanda deyiləm İsveçdəyəm burdada ancaq həkimə zəng edim rezervasyon deyəkdə edirik oda vaxt verirki nəvaxt gəlin belə