Sevimlibiranne Gebe111 aaa hocam gönderilerinizde gördüm şimdi hatta bende 15 ekimde 24 haftalık izne çıkıyorum sat aynı demek ki bugün 18+4üm 🥰
cherrysu mervemir83 32′de çalışır raporu alıp mesela illa 37′ye kadar devam etmek zorunda mıyız? 36.haftada ayrılamaz mıyız izne?
Kubra5538 cherrysu 32de çalışabilir alıp istediğiniz zaman çalışamaz alabilirsiniz illa 37ye kadar çalışmaya gerek yok. İsterseniz 1 hafta çalışıp tekrar çalışamaz raporu alabilirsiniz
mervemir83 cherrysu Ayrılabilirsiniz. Raporu 37ye kadar çalışır diye verdi doktorum, ama ben 33+3 de çalışabilir raporunu durdurup, doğum öncesi izne ayrıldım. (Çalıştığım 9 gün doğum sonrasına aktarılacak bu durumda)
Gebe111 Sevimlibiranne bana sınıf da verdiler üstüne 27 saat de ders hocam yok o izni kalktı dediler üstüne de aynen ekimde ayrılıyoru ikimizde inşallah bu postun altında haberdar edin beni de olur mu maraştayım bende 🤗
Sevimlibiranne Gebe111 tabi hocam söylerim ama var hakkımız ilçe mem ile görüştünüz mü yazı da var aslında neye dayanarak yok diyor
cherrysu Kubra5538 çok teşekkürler ya aklıma çok takılmıştı. Doğumum mart gibi gözüküyor haziranda bir 3-4 haftalık kısım kalıyor artık raporla hallederim diye düşünüyordum 🙈
Bsrsvnc glsmmc kamuda çalışıyorum . 32 haftada çalışabilir aldım ve hala çalışıyorum 2 haftam kaldı . Kişi isterse ve doktoru onay verirse çalışılabiliyor
Calisananne25 Bsrsvnc ben de yarın 24+0 olup izne ayrılıyorum ben de aynı şekilde 32 de dönmek istiyorum 37 ye kadar bakalım nasıl olacak inşallah doktor verir
Pnryr glsmmc yani mantıklı olan da o devlet seni koruyor idari izin veriyor sen ben evde 8 hafta oturdum yok ben çalışıcam diyorsun mantıksız yani
Gebe111 Sevimlibiranne bir iki hafta geçsin gidip sorcam yoksa sendika filan araya koyayım diyorum hakkım yani 🤨
Sevimlibiranne Gebe111 aynen hocam illere göre değişen bişey değil sonuçta bu herkese verilen bir hak 😊
csema Mrcktl bu sizin isteğinize kalmış bi durum. genelde anneler 37 e kadar çalışmaya zorlar kendini daha sonrasına izin sarkıtmak icin yok derseniz de 32 den de dogum izninizi başlatabilirsiniz