Mrcktl Kamuda çalışan bayanlar 32. Haftaya kadar idari izinliyiz sonra doğum iznimiz başlıyor çalışabilir raporu alıp işe başlıyor muyuz yoksa çalışabilir raporu kuruma verip 37 ye kadar idari izinli sayılabiliyor muyuz?Varmı bilgisi olan?
Nidaabaserr Mrcktl 32. Haftada idari izin bitiyor canım 5 hafta çalışmanız gerekir çalışabilir raporu alırsanız 😇
glsmmc Mrcktl maalesef artık 32de çalışabilir alamıyoruz kamu çalışanı olarak doktor 24de devlet çalışamaz deyip izinli sayıyor ben 32de nasıl çalışır vereyim deyip direk çalışamaz verdi bana
hkurt Mrcktl evet 32 ye kadar idari izinli. 32 den sonra ya çalışabilir raporu alabilir yada çalışamaz raporu yani analık iznine ayrılmak zorundasınız.
Busraanur Mrcktl Ben 32.haftamda çalışabilir aldım kurumada verdim kabul ettiler 37 ye kadar gelip izine ayrılcam.
ekocak07 32.haftaya girdiğinizde çalışabilir raporu alıp işe başlamanız gerekiyor idari izin 32ye kadar :)
Mrcktl ekocak07 bende öyle biliyorum ama bi forumda biri yazmıs çalışabilir raporu alıp 37 ye kadar idari iZne devam ettim yazmışda aklım karıştı
sonos ekocak07 peki 37. Haftada çalışamaz raporu almak zorunda mıyız yoksa çalıştığımız kurum bizi direk izinli mi sayıyor
Fatma_ali_38 Mrcktl Kamu kurumlarında böyle bi duruma izin vermezler.32den sonra çalışabilir alıcaksanız mecbur işe gitmeniz gerekicek.
csema Mrcktl bu sizin isteğinize kalmış bi durum. genelde anneler 37 e kadar çalışmaya zorlar kendini daha sonrasına izin sarkıtmak icin yok derseniz de 32 den de dogum izninizi başlatabilirsiniz
Nimesay1 Fatma_ali_38 Peki 24.haftanızda belge verdiniz mi çalıştıgınız kuruma hamile olduğunuza dair.
Fatma_ali_38 AyseZehraDerys Yanlışınız var.Ben 17ağustosta doktoruma gelip çalışabilir raporu alıcağamı söyledim tamm dedi.Çalıştığım kurumda seçimi bize bırakıyo.Sizin çalıştığınız yerle alakalı bi durum galiba bu.
AyseZehraDerys Nidaabaserr devlet 24 haftadan sonrada idarinizinli sayıldıkları için doğurana kadar çalışılmasını istemiyor devlet bu nedenle çalışabilir vermiyor
cansubbdg glsmmc birsey sormak istiyorum bende suan 28 haftalıgım idari iznimi kullanıyorum üniversite hastenesinde calısıyorum. İzin ücretini nereden nasıl alıyoruz acaba bilginiz var mı
Bsrsvnc glsmmc kamuda çalışıyorum . 32 haftada çalışabilir aldım ve hala çalışıyorum 2 haftam kaldı . Kişi isterse ve doktoru onay verirse çalışılabiliyor
AyseZehraDerys Fatma_ali_38 bende doktoruma sordum kamuda çalışanlara çalışabilir raporu vermiyoruz dedi. Enterasan internette de bununla ilgili çok yazı var rapor verilmediğine dair
1munevver 32 haftada çalışabilir raporu alıp 37 haftaya kadar calısıyorsunuz arkadaşlar . O rapor vermeyen doktor da bi enteresan yani . 5 hafta aktarma da yapamazsınız o zaman ve doğum sonrası işe erken başlamak zorunda kalırsınız
Fatma_ali_38 AyseZehraDerys Her yerde farklı bir uygulama var malesefki.Ben emniyette çalışıyorum idari izindeyim mesela ama illerin birçoğunda idari izin verilmedi emniyette çalışan bayanlara.Bu durumda aynı ilden ile değişiyo malesefki.
annesininkelegi AyseZehraDerys merhabalar kamu da olan hamileler isteği dısında da 24. Haftadan sonra işten çıkmak zorunda mı suan
Ya_Sa AyseZehraDerys ben bu ay devlete atanacağım ama bu konuları hiç bilmiyorum acaba idari izinli olmak nedir ?
AyseZehraDerys annesininkelegi annesininkelegi idari izinli sayılıp işe gitmiyorlar 32 haftada çalışabilir raporu vermiyor çoğu doktor benim bildiğim raporunuz 32 haftada başlıyor. Ama arkadaşların dediğine göre değişiklik oluyormuş. Sizde dokturunuza ve kurumda insan kaynaklarına danışın isterseniz