ozlemks24 Arkadaşlar bebek bakım ürünü olarak hangi markaları tercih ediyorsunuz şampuan çamaşır deterjanı olarak falan hangisi sağlıklı önerilerde bulunur musunuz ? :)
Tontinimontin ozlemks24 şampuan yağları falan hep sebamed aldım deterjanı miniros mi ne vardı ondan aldım hepsi kargoda dün aldım hatta 😂🤭
Zeynepekr ozlemks24 Bakım ürünleri olarak mustela almaya başladım . Deterjan henüz karar vermedim içeriği temiz olan ürün araştırıyorum yumuşatıcı kullanmayı da düşünmüyorum 😊
tambirminnos ozlemks24 şampuan losyon bubchen aldım deterjan olarak boron kullandım dün kıyafetlerini yıkadım
Deletedmom414 ozlemks24 ben chicco şampuanı ve yağını com beğeniyorum çok iyi ürünler deterjanca dalın kullandım hep
Duygukc Deletedmom414 saf bi kokusu var detarjanın ama öyle parfüm falan kokmuyor canım katkısız olduğu için heralde
Deletedmom414 Duygukc teşekkürler canım bende denemek istiyorum ama bu faydalı bakalım hayırlısı artık kararsızlık diz boyu yalan yok 😍♥️
Pelo_00 ozlemks24 mustela kullanıyorum içerik olaral diğerlerinden daha iyi araştırırsınız. Tavsiye ederim. Bebek deterja nı olarakta baby me kullanıyorum parfümsüz olmasına dikkat ediyorum