Melekanne98 Kızlar perşembe günü ikili tarama testi yaparız dedi doktor ama kötü bir şey çıkarsa diye heyecan ve stres yapiyorum. Bu dönemlerde benim gibi stres yapan kötü bir şey çıkarsa diye korkan oldu mu. Olduysa bana nasıl destek verebilirsiniz.
Cerenn06 Melekanne98 🙋♀️ Bende öyleydim canım bir gün öncesi uyuyamazdım bile bol bol dua et içini ferah tut birde kesinlik payı olmayan testler olduğunu göz önünde bulundur stres yapma
Kuzeymiraa Melekanne98 ben normal randevularıma giderken bile geceleri uyuyamıyorum çözüm bulan varsa bana da söylesin 😳 bebeğimi görücem diye aşırı heyecanlanıyorum
Mugee09 Melekanne98 bende geçen perşembe yaptrdim hiç stresim yoktu sağlıklı olsun kalbinde sıkıntı olmasın dedim hep çünkü bir kaybım var . Downlu olsada benim için birşey degismeyecekti o yüzden stres yapmadım ultrsanda iyi geçti kan sonucunu bekliyorum . Ama hiç aklıma birşey gelmiyor bile . Hayırlısını isteyin Allah’tan
Melekanne98 Kuzeymiraa ay hic bilmiyoruö ama sanırım ben bu gidişte delirecem canim. 9 ay sonunda psikolojim nasıl olur bilmiyorum allah yardımcımız olsun
Zelissss Melekanne98 aynı durum bende de geçerli valla aklıma kötüyü getirmemeye çalışıyorum ama çok heyecanlıyım çok stres yapıyorum. Bende persembe günü ikili teste giricem bide sonuçları acaba hemen öğrenebilir miyiz yoksa beklememiz mi gerekiyor