Merveatay Haftamda geldim hala bı isim bulamadık. İki isim koymakniatiyorum biri böyle Kuran’da geçen anlamı güzel bir şey bir de yeni modern bı iism. Ama hiç biseyi de begenemiyorun. Fikir verir misiniz
bugraninannesi Merveatay ömer Asaf Otkucan alp aslan buğra allah nasip ederse oğullarım isimleri koycam en büyük bendim isimler hosuna giden olursa sende koyarsin 😍😇
Meflug Kur’an kısmını bilemem ben ilk oğullarıma Toprak ata Çınar Alp koymuştum. Şimdi ateş bulut atlas ege Metehan görkem gibi alternatiflerim var daha secemedik😁
Meflug Merveatay çok severek koymuştuk. Sevdiklerimizi tükettik sanırım şimdi secemiyoruz😁 ben de bekleyeyim belki içimize sinen isim buluruz.
Duyguuss Merveatay Duha ismini koyucaz bizde. Hem kuranda geçiyor hemde modern isim :) Kıza da erkeğede koyuluyor bizimki erkek :)
Mammimammi Merveatay 2 oğlumun ismi Ateş ve yiğit. Fikir olur belki. 3.oğluma hamileyim. Ona daha isim düşünmedik 😊
Meflug Mammimammi Ateş nasıl ben de istedim ama isminin anlamını alır dediler allak bullak oldu kafam😁 hareketli mı oğlunuz? Yiğit ismini severim hatta bayılırım ama eşim istemedi. 3.ye isim biz de bulamadık😁
Merve8494 Merveatay bizim cinsiyetimiz belli değil ama isimlerimiz hazır erkek olursa Beyazıd islami hazretlerinin adını koyucaz Büyük evliyalardan Beyazıd koymayı düşünüyoruz erkek olursa
Mammimammi Meflug ☺️ 3 buçuk yaşında şuan. Bebekken gazsız gece uyuyan gündüz olmasa da gece sakin bir bebekti. 1,5-2,5 yaş arası onu 2 yaş sendromuna bağlıyorum. Ateşden daha ateşdi. Arkasından koşardık. Gören bu ne derdi 😊 ama şuan ismini pek yansıtmıyor. Söz dinliyor anlıyor
Mommy2b Merveatay Sahabe isimleri çoğu isimle güzel kombinleniyor. Ali, Ömer, Ahmet vb isimler Eren, Kerem, Kerim, Oğuz vb isimlerle güzel eşleşiyor bence sanırım o tarz bir isim istiyorsunuz