Njlaus Selam anneler oglum olucak nasipse yusuf ismi nasil sizce bi kac kisi eski isim diye yaklasti. Yusufun yanina ikinci isimde istiyorum hem bide o ney olabilir?
maggie Njlaus yusuf çok güzel bir isim Hz Yusuf’un hikayesini okumanı tavsiye ederim ve her sönemin ismi bence eski değil. Yusuf isimli çocuklar hep çok tatlı oluyor Hz.Yusuf da çok yakışıklı olmasıyla biliniyor
Yavuz-Elif Njlaus biz yusuf koyucaz oğluşumuzun ismini.Kuranı Kerim’de çokça geçen bir isim Yusuf aleyhisselamdan dolayı.Bir de Hz.Yusuf yüzünün güzelliğiyle bilinen bir peygamber.Hayırla, sağlıkla,ismiyle büyür inşallah 🤲
Esmaemir17 Njlaus Ben çok severim Yusuf ismini hatta bende Yusuf ismini çok istededim ama eltim koyduğu için ben koyamıyorum kimseye bakma ismin eski olması değil anlamı önmeli inşallah hz Yusuf gibi olur paşan rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallah kuzucuğuna 💙
Ezgim Ben cok seviyorum yusuf ismini ben ortaokuldayken dayımın oglu olmustu ismi yusuftu cok guzelde bi bebekti ama yasamadi hep.derdim oglum olursa adini Yusuf koyucam rabbim nasip etti koydum Yusuf Ensar ismi
Tatlisannedilekk Njlaus biz ismail yusuf koycaz inşallah cnm🙂 sen söylenenlere kulak asma bence yusuf hiç eskimeyecek bir isim hemde peygamber adı
Humaninannesi20 Bence en asil erkek isimlerinden biri.Bebişim erkek olsaydı ismini Yusuf koyacaktık çok seviyorum o ismi
DlgluSeyda Yusuf çok güzel bi isim sakın vazgeçme öyle diyolar diye :) yanınada Eymen güzel oluyo yeğenimin adını Yusuf Eymen koymuştuk :)