Angels-35 Milos35 hayır hiç ağrılı değil muayene olur gibi ben hiç bişey hissetmedim 5 dakika kadar sürüyor muayeneyle birlikte çok kolay bir işlem
Oznurcakir Bsrozdmr1305 bende çatlatma vurdum aşılama suan yapmayalım dedi 🙈insallah bu sefer tutar beklemek çok zor
Duygu_ Milos35 daha iyi cihazlar kullanıyolar galiba bilmiyorum ki tutmadı benim ne güzel rabbim sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah🤲🏻
Duygu_ Angels-35 oh maşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻 Benim tutmadı malesef bu ay bi beklicez önümüzdeki ay bakıcaz artık bana dua eder misin tedaviye gerek kalmadan olsun🌸
Angels-35 Duygu_ sağolasın darısı başına olsun inşallah 🙏🙏 bizde 2 yıl bekledik allahım isteyen herkese versin dualarım seninle 🙏
Ys081 Duygu_ ben yaptım canım hemşire teyzem var 6 ayda bir yap çok etkili birşey demişti ama o Rahmi temizliyor o yüzden adetle başlayıp 14 ve ya 15 gün içiyorsun bi Kaç püf noktası var tabi ayrıca
Duygu_ Ys081 doktor kür için sen bilirsin ama bi anlamı yok dedi🤷🏼♀️ Bu ay mı yaptıracaksın aşılamayı
Ys081 Bsrozdmr1305 evet ilk aşılamamdı kısmet bakalım ikincisini sörf tüp bebek raporlu olsun diye yaptıracağım yoksa hemen tüp bebeğe geçme niyetindeydim aslında
Bsrozdmr1305 Ys081 aynen bnde öyle rapor için eylülde bir daha deneyeceğiz , ne kadardır istiyorsunuz biz 4yıllık evliyiz 2 yıldır istiyoruz😌
Ys081 Bsrozdmr1305 bizde tam olarak aynı durumdayız 4. Senemizi dün devirdik 2 senedir bebek istiyoruz aşılamayı bu ay tekrar başlamak istiyorum ama adet olmadım belirtimde yok geç olacağım heralde beklemedeyim şimdilik
Bsrozdmr1305 Ys081 kader arkadaşım 🤦🏼♀️ Ben ilk kez 5 gün gecikmeli oldum ve çok ağrılı geçti , diğer aşılama için iki adet sonra yapacaklar hemen yapmıyorlar beklicez bakalım 🤔