Tugcetugce42 Kızlar ben kulaktan ateş ölçer almak istiyorum kulaktan ateş ölçer alıp memnun kalanlar varsa bana tavsiye eder misiniz acaba ?
Meriwa Tugcetugce42 loobex 3434 marka kulakdan ve temassız özelliği var ben aldım cok memnunum bebeğimiz de henüz kullanmadık ama cok güzel ürün
sevimlieyuboglu61 Tugcetugce42 temassız tavsiye ederim vevek büyüdükçe gece ateşlenmelerini takip etmek daha kolay olurç kulaktan ölçülenler uyandırıp rahatsız ediyor. Ki büyüdükçe ateş ölçmek imkansızlaşıyır
buse0935 Tugcetugce42 bizde braun thermoscan 7 aldık geçtiğimiz haftasonu cok hızlı ve doğru ölçüyor genelde 600 civarında idi dışarıda media markt de indirimle 449 tl ye aldık hala devam ediyormu diye bakabilirsiniz :)
cdirge Braun aldık, önce kendimizde denedik bayağı memnun kaldık. Çok hızlı ölçüyor, bebeğin kaç aylık olduğunu seçtiğinizde sonucun normal mi yüksek mi olduğuna göre ekran renk değiştiriyor.
Tugcetugce42 sevimlieyuboglu61 uzaktan ateş ölçerler çabuk bozuluyor diyor herkes bilemiyorum kulaktan almak istiyorum postu da o şekilde açtım ☺️
cdirge Tugcetugce42 2 ay oldu alalı, henüz bebekte deneyemedik ama kendimizde sürekli kullanıyoruz :)
buse0935 Tugcetugce42 soyle soyliyim ömürlük bir urun ve zamanı gelicek bi gecede 50 kere ölçüm alcaz benimde çok geniş bütçem yok ama böyle uzun ömürlü lazım olanlara daha çok para ayırıp 1 ay 2 ay kullanacağı şeyleri ucuza almaya çalışıyorum
Tugcetugce42 buse0935 yok haklısınız bu tarz ürünlerde uzun kullanmak öncelik olmalı bozulmaz uzun gider diyorsunuz yani değil mi
buse0935 Tugcetugce42 teyzem kuzenim için 7 yıl önce almıştı braun marka o zaman 175 tl imiş tabi 😂 ama 7 yıldır kaç bin kere kullanmıştır bilmiyorum braun bu konuda gayet iyi bence
Tugcetugce42 buse0935 araştırdım ürünü gerçekten de çok tutulan bir ürün olmuş ben de bundan alayım çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için 😇💐💐
buse0935 Tugcetugce42 rica ederim inşallah memnun kalırsınız valla bizde taksit yaptık dedik doğuma kadar biter artık 😂 bu ara masraflar çok malum
Tugcetugce42 buse0935 bilmez miyim o masrafları ah o masraflar olmasa ama bebeğimize herşey değer tabi inşallah mennun kalırım alan çoğu kişi memnun kalmış eşime dedim ilk bi afalladı 500 liraya ateş ölçer mi olurmuş dedi ama kabul etti ben ısrar edince tekrar tekrar teşekkür ederim 😀✋🏻