Ececeyda Vajinamın üst kısmında kasığımın altında yani sol tarafıma bıcak saplanır gibi bi ağrım var normalmidir ? Böyle yaşayan oldu mu?
Deletedmom15257 Ececeyda cnm bende 14 haftadayım benim arada oluyo normal mi bilmiyorum ama bende enfeksiyon var ondan olabilir diye dusunuyorum
Perimasali89 Ececeyda bugün aynı şikayetle doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı kimiside rahim büyüyor diyor ama ben doktora söyler söylemez enfeksiyon yapabilir dedi
Ececeyda Ya böyle şeyler olunca insanın morali bozuluyor endişe ediyor acaba bi terslik varmı diye düşünüyorsun
Deletedmom15257 Ececeyda öyle cnm korkma inşallah kötü birşey yoktur da genede dr git istersen enfeksiyon bile olsa ilaç kullanirsin
Ececeyda Deletedmom15257 Deletedmom15257 aslında mantar var sanırım doktorum fitil vermıstj ama daha kullanamaya baslasmdım hemen baslıca
Deletedmom15257 Perimasali89 evet bende de ayni sekilde balayı diyolar bu döneme ama hiçte balayı değil
Deletedmom15257 Ececeyda başla tabiki cnm ondanda olur zaten mantar enfeksiyon bu ağrıların belirtisi
Perimasali89 Ececeyda hayır tek kullanımlık toz antibiyotik verdi ama akıntı olup olmadığını sordu benim sürekli kahve leke geldiği için anlamıyorum olup olmadığını
Deletedmom15257 Kibarbaby ahh ahhh bilme daha iyi çünkü öyle değil inan bulantı daha var kasik agrisi hiccc geçmedi daha beter