Tgbab Kızlar 2 gindür karnımda bi seyirme gibi hareketlilik var . Karnımı açtığımda 3 saniye falan böyle tık tık atıyo sanki yukarıya doğru çok ilginç ve çok güzel 🙏 bebeğimin hareketi olabilirmi acaba varmı benim haftamda bunları yaşayan
Deletedmom95 Tgbab evet canım bende 16 da hissetmeye başladım şuan 18 haftalık. Babasının sesini duyunca içerde oynadığınu hissediyorum elimi koyuyorum hemen karnıma öyle daha da çok hissediliyor ,🙈😍
Tgbab Bgmky çok değişik ama karnımda da gurultu var bi kaç gündür omu acaba diyorum ama bu daha farklı 🥰
insan_insan Bende 15+1 im geçen haftadan beri nadir olarak aynı şey bende de oluyor bazıları erken diyor bazıları da bebek diyor bilemiyorum 🤷🏻♀️
Bus_ak18 Tgbab daha dur onlar neyki ben 27ye girdim 3 4 gündür içimde öyle bi kayıyor ki içim tuhaf oluyor 😊 tümsek oluyor tekrar iniyor çok değişik seyler
Tgbab Bus_ak18 allah insallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder büyük bir mucize ama çok güzel duygular 🙏
Mucizem199 Tgbab bebektir canim.bende yeni 17 haftalık oldum 3gundur aynısını hissediyorum bebek hareketimiş çok güzel bişey gerçekten ben burdayım diyor Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah 🙏🤰☺️