Neslihankk cigdemoktav Instagramdan iletişime geçin randevu alın mutlaka Doç.Dr Ali ekiz 🙏 Cook selamımı söylersiniz hocama 💕
MiniKaya ikizminikler Seda42 ümraniye santralde kızlar 🌸 santral iş merkezi 5.kat d 12 akbank üstü 0216 316 4343- 0216 316 7373
Bebislerimiz ikizminikler renkli ultrason görüntüleme merkezi olarak geçiyor muayesi var randevu alman gerek ama halil mesut ismi googlede arastirinca detayli yaziyor ben gittim memnun kaldim herseyi soyledi
Seda42 irva merhaba memnun kaldınız mı acaba kaç dk baktı bir de Ümraniye de tam olarak ne tarafta muayenehane
irva Seda42 Tam ümraniye girişte.Çamlıca medicananın hemen çaprazında.Yarım saatten fazla bakıyor.Detaylı bir şekilde her şeyi anlatıyor güzelce.Ben çok memnun kaldım.Her soruma güzel güzel cevap verdi.
Newmoon Neslihankk ne zaman yaptırdınız acaba ben bugün aradım da 550 tl denildi bide memnun kaldınız mı nasıl bi doktor methini duydum ama
Neslihankk Newmoon ben geçen ay renkli ultrasyona girdim detayli fiyatı almıştım ama değişmiş olabilir tabi.kesinlikle çok memnun kaldim eşimde bende bayıldık gerçekten 2 hafta sonra bende gidicem detayliya insalah 🙏💕
Yclmom92 Bende Aytül çorbacıoğlunda yaptırdım 550 TL idi ozaman hatta bebeğimin böbreğini göremedik ultrasonda 2 kere daha çağırdı ücretsiz olarak emin olmak için çok memnun kaldım alanında gerçekten başarılı bir doktor