Tugcebyr Kızlar aranızda lansor kullanan var mı hamileler kullanabiliyor ama emziren anneler de kullanıyor mu
Kuzeymiraa Mutlaka doktorunuza sorun ben mideme dokunmayan ilacı bulana kadar kadın doğumcumu bunalttım mide koruyucusuz ilaç içemiyorum malesef ama vermediler bana 🙄
Tugcebyr Kuzeymiraa bana ilk gebeliğimde doktorum pulcet verdi hiçte bir sıkıntımız olmadı mesele ilaç değil bilinç
ipeginannesi Tugcebyr ne kadar süre kullandınız pulcet i? Benim doğumuma az kaldı artık son haftadayız öyle böyle geçirdik ama bir daha nasıl hamile kalırım diye kara kara düşünüyorum çünkü çook zor oldu
Tugcebyr ipeginannesi 3. Ayından son aya kadar kullandım hiç bir sakınca görmedi doktor günde bir tane sabah aç karnına içtim gerçek ten çok iyi bir ilaç bana iyi geldi
Tugcebyr ipeginannesi gerçekten mide sıkıntılı olunca hamilelik zehir oluyor seni anlıyorum ama ilkini pulcetle rahat geçirdim
Tugcebyr ipeginannesi malesef evet diğerinde ilk aydan itibaren yaşamıştım ama bundan 9. Haftadan sonra yeni yeni yaşamaya başladım diğeri kadar erken olmadı ve diğeri kadar ağır değil hap yutmadan evden çıkamaz dım şimdi idare edilecek durumda