Hayat07 Merhaba güzel anneler ben 4 haftalik hamileyim amma biraz karnimda ağrilar oluyor doktor muayenesi için daha erkan deya duşunuyorum siz ne dersiniz bu ağrilar gecicimi acaba Kimde öyle öldu
bburcu Hayat07 5.haftadan itibaren gidin bence. Erken diyenler olacaktır dinlemeyin 👍🏻 Hamileliğin bir sürü çeşidi var çünkü. Doktor kontrolünde ilerlemekte fayda var. O ağrılarda zamanla geçiyor 😊
Aselim11 Hayat07 ilk kontrollerinizi aksatmayın ağrı olması normal diye biliyorum bende yaşıyorum ağırları 5.haftada kese görünüyor ama 1 hafta daha bekleyip öyle gidebilirsiniz hem gittiğinizde belki minnoşun kesesini de görebilirsiniz
Esoo0698 Hayat07 Bendede öyle oldu canım şiddetli ağrım yoktu sadece çok miğdem bulanıyordu o kadar şuan 8+1 olduk. Allah izin verirse çarşamba günü gidicem 😊 Sağlıkla kucağına al inşallah ❤️
Hvvakpln Hayat07 canım çok yeni hamilesin ben 8 haftalık olana kadar adet ağrsına benzer sancılarım olmuştu 10+3 te gittim doktorumada
Bcsahat Hayat07 ben 4 haftalıkken gittim daha yumurta yeni çatlamış demişti ama ilk gebeliğim olduğu için sağlıksız gebeliklerle ilgili bilgilendirdi ve folik asit başlatmıştı. Birde bhcg takibi yapmıştı. Hamilelik için kesin bi şey söyleyebilmek adına 🌸