sukayhanacar Nequ ay benim hiç belirtim olmadı adet gecikmem dısında.5. ay bitti 6. aya girdik ama ne göbek çizgim var ne göğüs ucum koyulaştı pembe pembe duruyolar hala
Kubrakoc52 Nequ adet olmam gereken gün kalktım az bişey kan gelmişti. Sonra akşama doğru mide bulantısı baş dönmesi hastaneye bi gittim hamileyim şuan 16 günlüğüz çok şükür 😊
tugce0606 Nequ sık idrara çıkma sık dışkılama 🤣 adet sancısını aynısı karın ve kasık ağrısı o yüzden anlayamadım zaten çok benziyor çünkü aynı tarz ağrı. Başka da bı belirti olmadı öğrenene kadar
tugce0606 Nequ sık idrara çıkma sık dışkılama 🤣 adet sancısını aynısı karın ve kasık ağrısı o yüzden anlayamadım zaten çok benziyor çünkü aynı tarz ağrı. Başka da bı belirti olmadı öğrenene kadar
Neslihankk Nequ dondurma yerken bi anda midem bulandı elim ayağım titremeye başladı sekerim düştü zannettim düzensiz adetim vardi zaten ben şüphelenmedim ama ertesi gün eşim sokağa çıkma yasağı olmasina ragmen eczaneden test alıp gelmis öyle ogrendik 🦋💙
Nequ Neslihankk hamilelik belirtileri bende var ama adet günümü bekliyorum test yapmam için ayın25atet günüm inallah gamileyim
Hadibakalim Bi anda gelen su gibi akıntıyla suphelendim cunku normalde oyle bisey olmazdi..adete 5 gun kala ogrendim
MinnieMouse Nequ ruzgar degse goguslerim aciyodu, adet oncesi hassasiyetten kat kat fazlaydi 🤭 bide hissettim zaten ben hamileyim dedim tahlile gitmeden onceki gece
MinnieMouse Nequ evet goguslerin rengi de degisir, bide daha test yaomadan once farkedilen belirtilerden biri damarlarin belirginlesmesidir. Ozellikle gogsundeki omuzlarina kadar damarlarin koyulasmasi aynaya bakinca hepsini gormek 🤭