Hayal123 17 haftalık hamileyim kızlar.. burun kanamalarim oluyor bu aralar sıklaştı.. var mı başina gelen.. bu arada kan sulandırıcı kullanıyorum hamileliğimin başından beri
SemihDamlaDalan Hayal123 canım bence doktoruna sor en iyisi ilk defa duydum burun kanaması ilk hamilelik tecrübesizim ☺
Kuzusuveannesi Hayal123 canım o bende de oluyor 12 haftalık hamileyim annemde bana hamileyken çok kanarmis burnu. Ben araştırdım kan basıncının artmasindan dolayı damarlar zorlanirmis olurmuş öyle. Ama çok kafaya takarsan doktoruna danış .
BraBykkolanc Hayal123 aynı şey bende var 31haftalığım burun kanaması tansiyondan olabilir doktoruna sor ihmal etme bence
esoeso Hayal123 bnm doktrm norml dedı kanamaya sprey kulln ddı burn kurulgndn dolayı olablr nemlendrmk ıcn sprey onerdı hemn hemn hergn damla damla kanar bnde sordmama gayet norml ddı
Hayal123 Kuzusuveannesi sağol canım açıklaman için biraz rahatladım..bende internetten bu tür şeyler okumuştum.. ama hamile ağzından duymak daha rahatlatıcı 😘 Rabbim hayırlısıyla bebislerimizi kucağımiza almayı nasip etsin🤰🙏
ggzmkrcc Hayal123 canım bende 30 haftalık hamileyim bi kaç kere kanadığı oldu çoğunlukla kusarken zorlandıktan sonra oldu
Naz_izmir Hayal123 bu haftalarda burun kanamasi oluyor doktor soyledi bendede iki uc kez oldu korkulcak bisey yok canim bende 17 haftalik hamileyim
Tugcemustafa Hayal123 benim durmuyo heryer kan alıyor peçete bile tutmuyor artık ama kendi doktoruma hemde kulak burun Boğaz’a gittim ama çaresi yok hamilelikten diyorlar krem veriyorlar.