Beyaban7 İlkim bebeden alisveris yapan var mi acaba ? Instagramda sayfalari var urunlerini guzel gorunuyor ama alan varsa yorum almak istedim
Aselim11 Beyaban7 ben yaptım ürünleri çok güzel ama eşdeğer ürünlerin daha uygun fiyatlı olduğu sitelerde var
Merveyunus31 Beyaban7 ben bebegimin herseyini ordan aldım çok kaliteliler yaklaşık 3 bin tl lik alışveriş yaptık hepsi birbirinden kaliteli
Ilke1 Bende alışveriş yaptım ordan kuzum gayet kaliteli ve hızlı bir şekilde geldi bence güvenle alışveriş yapabilirsin😊
Beyaban7 Çok teşekkür ederim. Normalde çok instagramdan alis veris yapmiyorum ondan emin olamadim. Ama bu kadar guzel yorumdan sonra gonul rahagligiyla alabilirim :)
Kader13 Beyaban7 kesinlikle kazık olan bir sayfa aynı ürünü civilden 60 tlye aldım kendıleri 80 tlye satıyolar bıde bunun kargosu felan derken baya iyi millete geçiriyorlar.
Kader13 Beyaban7 bak canım buda kanıtı yani https://imgyukle.com/i/ScEcLM çok fena fiyat farkı koyuyor
Merveyunus31 Beyaban7 aynı ürünler başka yerde daha ucuz olabiliyor ama şunu unutma kumaş farkı kalite farki mutlaka fark oluyor yoksa ben kaç ay birsuru sayfa araştırdım
Zeyyno_ Beyaban7 ben bebemer bebe ve en ucuz market ten alışveriş yaptım instadan int siteleri de var hem uygun hem kaliteli