Misssimsek Minik2829 önceden almaya da aslında pek gerek yok. Biz hastanede baktik lazım oldu eşim gidip aldi hemen.
Minik2829 Misssimsek Lazim olunursa alinmasi daha iyi galiba.boşa para vermeninde bi anlami yok.dogru soluyorsunuz
Gonulidil Minik2829 ayy gelir gelir annesi ay ne zaman doğcak ay nasıl doğacak derken 1 aylık olduk bile. Bol bol uyuyun dinlenin. Bebeği izlemekten uyumayı unutuyorum bi daha bu halini hatırlayamıcam diye hep onu seyrediyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahh 🙏🙏
Minik2829 Gonulidil insallah amin canim😊 calisiyorum her istedigim zaman yatamiyorum ama işe gitmesem patlarim heralde..bebegini öp benim yerime🥰🤩😘🥰
linguist92 Berra20 ya açıkçası benim sütüm çok çok azdı, hala da öyle ama o kadar azlığa rağmen yine süt birikiyor içinde , bence alınmalı. Gümüş kapağı bilemem , ben aventin kalkanını süt birikmesi için kullanıyorum
MinikKoala Minik2829 valla doğru insan herşeye hevesleniyor 😀 ama kullanamayıncada gözü birşeyler kalmıyor birde çoğalan eşyalar eve dolaba sığmayınca atacak verecek yer aranıyor 😀
Minik2829 MinikKoala evet bide öyle bi sorun var😁 4 kapili bir dolap almayi dusunuyorum.battaniyesi yorgani herseyini içine tıkmam lazim😁😁😁😁
Gonulidil Minik2829 ben son güne kadar çalıştım canım ertesi gün doğurdum 😍 doğumum çok kolay oldu 2 ıkınmayla doğurdum ben bile anlamadım. 5 dk içinde açılmam 10 cm oldu. Çalışmak yorulmak üretmek doğumu kolaylaştırıyor inşalah sizde blr avazda doğurursunuz iyi akşamlar canım 🥰
Minik2829 Henza_ evet taraktan herkes cok memnun bende almayi dusunuyorum😊bilgiler icin cok tesekkur ederim canim
kubrnl Kızımın hijyen ve bakım ürünlerini hep minoris aldım hem fiyatları uygun hem de gerçekten kaliteli ürünleri var günlük kullandığım nemlendirici o kadar rahatlatıyor ki anlatamam