bilges ZeyooZ bende yaptrmıstım hem eşim hem ben ama, onun çesıtlerı var hangısı olduğunu bilmiyorum Ankara'ya gonderılmıştı 600 lıra, vermştık
ZeyooZ NeslihanPiaAbac iyimiş baya. Adı neydi acaaba testin? Bnm doktorum nifty testi önerdi 2.000 civarında
NeslihanPiaAbac ZeyooZ genetik test diye geçiyor.Genetik birimleri ayrı ,arayıp bilgi alın isterseniz.Benim şimdi çok aklımda kalmadı ayrıntılar.
Ruyaa ZeyooZ canım gen testo dersen yanlıs anlasılır nıfty test bır gen testı degıl. Ortalama fiyatıda 2000 tldır. Ankarada genoks var ınternetten numarasını alabılırsın ben onlara yaptırdım. Eve gelıp kan alıyorlar
Aysn ZeyooZ arkadaşım geçen sene yaptırmıştı 2000 liraya kontrole gittiği hastanede ama hangisi hatırlayamadım şimdi nifty testiydi. ben de bu sene 16.haftamda yaptırdım Urfa dayım sadece biogen lab temsilcisi vardı onlarda prena test yapıyormuş sadece bende ondan yaptırdım 2200liraya
ZeyooZ Aysn anldığım kadarıyla 2000den aşağı nifty yok 🙈 çok teşekkür ederim. İnşallah herkesin sonuçları güzel çıkar🙏
ZeyooZ Askk ikili, dörtlü taramalar yerine yaptırılabilicrk daha kesin sonuç veren kan alınarak yapılan bir test. Benim doktorum tavsiye etti diğerleriyle uğraşmaya gerek yok sonuçlar yanıltıcı olabiliyor diye
Ruyaa ZeyooZ evet gen testı degıl ama canım o yuzden farklı seyle yazmıs arkadaslar gen testı devlette de yapılıyor cok farklı bır olay yanlıs cevap almaman adına uyardım 🤗
Askk ZeyooZ hım anladm canm çok teşekkürler ben bilmyrdm bilgim oldu bende ankaradayım hangi hastaneye gittn önerdi doktor