Drydrya Kızlar merhaba ikili test için hastane arıyorum zeynep kamile randevu almıştım fakat iş arkadaşım o gün izne çıkıyor ve onun yerine bakmam gerek. Daha erkene almam lazım devlette yer yok . Siz hangi özel hastanede kaç tlye yaptırdınız ? 🙏🏻
Zeynepekr Drydrya Çamlıca medipolde perinatolojiye 660 TL ye yaptırmıştım. Bir sürü renkli fotoğraf verdi doktorumuz. CD ve siyah beyaz resimlerde verdi. Baya detaylı bir şekilde anlattı inceledi çok güzel geçmişti . Emine hanım güler yüzlü ve çok tecrübeli bir doktor tavsiye ederim 💫
Ebrusrtkpyln Drydrya daha makul bi fiyata yaptırdım detaylıyı ben 280 TL üstelik Zeynep kamilin eski doktoru doç dr Erbil Çakar gayet başarılı biri ikili testte yapıyordur zannımca oda çok bi bütçesi yoktur
Canan2605 Drydrya merhaba canım bende özele gidiyorum avicenna ataşehir hastanesine.. avicenna hastanesinde 250 tl eren hastanesinde 220 tl idi
Zeynepekr Drydrya canım ben detaylı ultrasonu yazmışım sana ama ikili teste de aynı doktora gitmiştim onun da fiyatı 450 civarı bişeydi tam hatırlayamıyorum . Ama bu tarz tarama testlerinde doktorun tecrübesi bilgisi çok önemli iyi araştırarak doktor tercihinde bulun mutlaka
Drydrya Canan2605 teşekkür ederim canım avicenna hiç aklıma gelmemişti 👍🏻 + birde muyene ücreti ödediniz dimi
Ebrusrtkpyln Drydrya evet biliyorum ama Oda ikili yapıyordur eminim ki onu demeye çalıştım istersen num veriyim arayıp Bilgi al doktorun kendi kliniği bu Ümraniye santralde
Masal20201995 Drydrya merhaba bende avicennada mustafa türkmene gidiyorum benim kendi doktorum yaptı ultrason için ücret ödemedim sadece kan verdim 120 miydi neydi kan için ücret verdim kontrol süremizdeydikde ölçümlerimi yaptı kendisi sonuçlarımda 1 hafta sonra çıktı