Deletedmom61 Kızlar merhaba Aşılama tedavisi öncesi rahim filmi şart mı? İlla çekip ona göre mi başlanıyor tedaviye? Normal muayenede bir problem çıkmadı bende yine de çektirmem gerekiyor mu
minikmucizem1_ Deletedmom61 ben film çektirdim kasımda aralıkta aşılama yaptık olmadı 2 ay sonra kendiliğinden oldu cnm
duyguuudmr Deletedmom61 kontrol amaçlı rahim filmi istiyor doktorlar. Bende çektirdim birkaç ay önce. 1 hafta öncede aşılama yaptırdım bekleme sürecindeyim şimdi.
Deletedmom61 minikmucizem1_ hayırlı olsunn. 🌸 özel değilse aşılama yaptırma sebebiniz neydi sizden dolayı mı eşinizden dolayı mı. rahim filminde anestezi almış mıydınız
mbt34 Benden istediler ama her doktor şart koşuyor mu bilmiyorum. Eğer bir problem varsa onu düzeltmeden aşılama yapılmasının da bir anlamı olmaz. Rahim filmiyle anlaşılabilen durumlar oluyormuş çünkü.
minikmucizem1_ Deletedmom61 hayır canm ne bende sorun vardı ne eşimde hiç bi sebep bulunamadı 2 dış gebelik geçirdim filmide anestezi olmadan çektim ağrı eşiğim yüksek diye etkilemedi beni fazla