fatosd84 Sedaca bana tam 20.haftamda gün verdi sağlık ocağı ebem hatta o gün tüm tahlilerinide yaparız dedi aç gel dedi
Swyhan46 Sedaca birini 5 aylık vurdurdum ikinciyi 7 aylıkken vurdurdum sorun olmaz bence sonuçta tetanoz yani bana da geç geldiniz ama bişey olmaz yaptılar
Songul_grn Sedaca 20-24 hafta arası oluyor benim randevum 21. Haftadaydı ama 20. Haftada elime çivi battı ondan hemen gidip oldum
baharsmom Benimde carsamba gunu 27 haftaligiz ikinci gebeligim ikincide tek.doz vuruyiruz dedi hemsireler❤️
Gmzsertkaya Ben 28. Haftada yaptırdım şimdilik tek doz yeterli 5 sene koruyor zaten dedi 1 ay sonra yeniden haberleşelim duruma göre 2.dozu yaparız dedi sağlık ocağındaki hemşirem
melis_duru Sedaca 20 ve 24. haftalarda yapıldı bana. 1 hafta geç olmasının sıkıntı olacağını sannıyorum, ama 2. dozu 25 haftalıkken olursunuz o zaman. Arada 4 hafta olması gerekiyor
fatma3312 Sedaca canım geç olmuyor bebek hareketlerini hissedince yaptır . Bende doktoruma sordum şıan 21 haftalık oldum ben dedim daha gitmedim çünkü hareketlerini hissetmedim . O da bir ay içinde çok rahat hissedersin o zaman git sıkıntı olmaz dedi
nazeninhanim Sedaca 20 de oldum ben de. Bi sorun yoksa ertelemeden git iki dakikada olup bitiyor zaten? Yada ara konuş 21 e sarkacaksa
Meral-5866 Sedaca olmaz inşallah. Burda yaşanılan durum herkese göre değişir agrıda sızıda. Ama tetonoz aşısı buradaki gibi çok agrılı zor Bi aşı degil. Rahat olun 😊