Gulsah_1626 Merhaba 8 haftalık hamileyim ilk hamileliğim geçen haftadan bu yana bulantı kusma var hiç bişey yemek istemiyorum yediklerimi sindiremiyomuş gibi hissediyorum ne zaman geçer ve bu duruma iyi gelen birşey varmı bildiğiniz ?
deniiizz Gulsah_1626 ben 13. haftaya kadar kustum malesef su bile içemiyordum 😕 çubuk kraker,beyaz leblebi,muz biraz bastırıyor onları deneyebilirsin bir de çok aç kalmamaya çalış yani canın istemese bile azar azar bir şeyler ye yoksa daha çok bulantın olur
ikievlatannesi Gulsah_1626 canım bu benim ikinci hamilelihim birincisindede bulantım kusmam cok siddetliydi hergunum hastanede serumlarlarla gecti bundada ayni bulantim oldu hatta cok erken basladi doktorum prilam dr diye bi ilac verdi geceleri 2 tane iciyorum yatmadan hemen once bulantim cok kendini hissettirirse gün icinde bidaha aliyorum ve cok sukur yiyebiliyorum bu ilac sayesinde ve cocugumla ilgilenebiliyorum doktoruna danisip kullanabilirsin ilac isteyebilirsin cnkü bu ilac desteksiz atlatabilecegin bi boyutta olmuyo bazen insallah cok cabuk atlatiriz 🤲
Egemenin_Annesi Gulsah_1626 ben nerdeyse dogurana kadar kustum berbat bisey benim doktorum bana onzyd diye dil alti hapi vermisti cok iyi gelmisti belki ise yarar
Deletedmom95 Gulsah_1626 canım 18 haftalık hamileyim hala var mide bulantılarım. Senin haftandayken hep serumla beslendim 7 kilo verdim vs ama şimdi azaldı az daha sık dişini biraz daha büyüsün geçer inşallah doktorunla da konuş mide bulantısı ilacı verir.
Gulsah_1626 deniiizz geçen hafta bende muz leblebi yiyordum ama bu hafta artık canım hiç bişey istememeye başladı zar zor bişeyler yiyorum inşallah ilerleyen zamanda geçer benimde
Gulsah_1626 ikievlatannesi teşekkür ederim ☺️ prilam kullanıyorum o evet biraz daha rahatlatıyo ama bulantım devam ediyo yiyemiyorum birde
ikievlatannesi Gulsah_1626 benimde ilk basladigimda bi faydasi olmadi canim ama 4 5 gun duzenli kullaninca ise yariyo ictigin saatlerin duzenli olmasina dikkat et zaten hicbi ilac kesmez bu bulantilari ama sadece bi nebze rahatlatir insallah sanada faydasi olur 🤗🙏