Mimarhanim Kokosanneee 16 kesin olarak söyledikleri hafta canım. 12 gibi erken haftalarda yanılma payı daha yüksek oluyor. Kesinleştirmek için 16 yi bekliyor doktor.
MiniKaya Kokosanneee 12. Haftda belli olan var ama net birşey söylenmiyo genelde % delik bir oran veriliyor 16-17 ci haftalarda net öğrenebilirsin eğer bebişin göstermek isterse 😊
Bebislerimiz Kokosanneee tansiyon aleti gibi bir makine olsa diye düşündüm cok guzel surekli bakardık evde kalp atışına 😍
[silindi] Kokosanneee Doktorum 14.haftamda söyleyeceğim dedi bende 15 te gidicektim ama malesef bayram 1 ayda oluyor 14+4 te gidicem hayırlısı 😊
Mimarhanim Kokosanneee sana kalmış canım 😅 kesin öğreneceğim diye kendini sartlama yalnız. Ben 20 oldum hala bilmiyorum kız gibi görüyorum dedi ama kesin söylemedi 15+4 te. Haftaya gideceğim ayrıntılı ultrasonda kesin görürüm diye düşünüyorum inşallah yani 😅
Caglanuroney Bebislerimiz eşim benimle dalga geciyo surekli bı bahane bulup doktora gidiyorum bebeğimi görmek için eşim de eve ultrason makinesi alicam diyo ozledikce bütün gün izlersin bebeğimizi diyo 😂😂
[silindi] Kokosanneee Aynen canım 1 haftam kaldı heyecanlıyım ikili taramada bacak arası boştu ama nasip 😊
Zeyyno_ Kokosanneee 4.ayda git derim ben 3te gittim hala net sylemem felan dedi ama 4de artık kesin dedi
gamzetarr Haftamdayım canım ama hala canı göstermek istemiyor malesef böyle olan bebişlerde var, umarım gösterir seninki 😌
MehZey Kokosanneee valla benim 15. Haftamda konturolum var umarım yanılmaz doktor genelde 16 17. Haftalarda belli oluyormuş kesin olarak